iPhone 7 Kanlı Canlı Sızdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 7 Kanlı Canlı Sızdı!

Apple'ın önümüzdeki yıl satışa sunacağı iPhone 7 modeli kanlı canlı görüntülendi. iPhone 7 prototipi cihaz hakkında kesin ve net bilgiler veriyor. İşte karşınızda iPhone 7.

S

SDN Okuru Mek.

SDN Okuru
Gayet fake gibi görünüyor, telefonun arka kısmında iPhone değil Pizza yazıyor. Logo da birebir değil zaten. Apple'ın tasarımı çok daha farklı olur diye düşünüyorum.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
şimdi apple bu adamı tespit etse ne yapar :D

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Adamın hayatı karardı şaka maka.
O değilde, tasarım berbat be abi. Ana ekran tuşu yok ne demek ya? Arka taraf Gargamel'i bile ağlatacak nitelikte zaten.

Kesinlikle, olmamış bu.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ön taraf Htc M8'in aynısı.

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Apple ın yerinde olsam sırf sızdı diye tasarımı değiştiririm

C

-conficker-35

SDN Okuru
Gayet fake gibi görünüyor, telefonun arka kısmında iPhone değil Pizza yazıyor. Logo da birebir değil zaten. Apple'ın tasarımı çok daha farklı olur diye düşünüyorum.
görme engelli okur apple logosu var:
iphone-7-3.jpg

acımasız gerçekler.

Herkesin kandili mubarek olsun kutlu olsun

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu haliyle direk cop. Ama bu halde kalmaz muhtemelen baska aşamaları daha vardır. Yada prototip olduğu icin daha sadece tasarım aşamasında filandır.

S

SDN Okuru123

SDN Okuru
Kamerayla ilgili ciddi bir çalışma var zaten ama bu fiziksel olarak da ortaya alınacaksa bence yenilik denilebilir. home tuşunu 5S den beri değiştirdiler ve zaten dokunmatik kullanılıyor. o nedenle artık varlığı anlam taşımıyordu. kulaklık girişi biraz daha enine ekran büyümesi ve sanırım telefonda enine büyümüş, kulaklık girişi değişmiş şarj girişi biraz daha genişletilmiş fiziksel olarak bunlar yeterli mi bence yeterli. özellikler olarak da zaten 6S in aynı olacağını biliyoruz. bence sürpriz Plus segmentinde ya da o segment yerine komple yeni bir şey çıkarta bilirler.

donmezhasan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş ne iphone muş ya. Daha ne olduğu belli değil videosunu paylaşmışlar.

S

SDN OkuruUUU

SDN Okuru
Muhtemelen üretim esnasında hiç bi çalışanda kayıt cihazı olamaz. kaçak kuçak sokamaz.
Öyle birşey oldu diyelim adamın ülkesini haritadan kaldırırlar.

M

Mert Göksal

SDN Okuru
Ön tarafını ben şahsen çok beğendim arka tarafı pek güzel değil