- Reaksiyon puanı
- 1,317
Bugün gece en uzun geceymiş. Keyfini çıkaralım o zaman.
Gercekten olmus burasi bi aralar 3 saatte 300 yapardik ne gunlerdi be ...![]()
Aslında karışan bişey yok. Ucu muhabbete açık olan şeyleri diğer konuya, o an söylenip geçilecek şeyleri bu konuya yazacaksınız.
Zaten en kısa gündüzleri yaşıyoruz, onda da havanın aydınlık olduğu saatlerin hepsini okul için harcıyoruz
Elimde az bir miktar para var bu parayla spora gidip protein mi alsam yoksa onun yerine kaliteli şık giyim için mi kullanıp sporu evde mi yapsam bilemedim şimdiDestan yazaydın
Destan yazaydın
Gece gece kivi+çay+dota
![]()
Bu ayın 25'inde 2-3 gün sonra internet sözleşmem bitiyor. Fiberi ve VDLS'i desteklemiyor bulunduğum alan. Paket olarak adil kullanım kotası istemiyorum çünkü çok kullanıyorum ben bazen 200 bazen 900gb.
Paket baktım diyor ki 8mbit'e kadar adil k.k yok 109tl ttnet. 8 mbit verse 7 falan alıcam hiç işime yaramaz o hız. 16 olarak verse max 11 alıcam buda arada 4mbit fark var demek yani az değil.
Deli gibi araştırdım en sonunda goonet diye bir yer buldum: https://www.goonet.com.tr/ güvenlik açısından nasıldırlar iyimiler?
Biraz önce aradım adamla konuştum biz kurumsal olarak hizmet veriyorduk şimdi yavaş yavaş bireysel internet sağlamaya başladık dediler.
Ev tel istediler sizin max alabileceğiniz hız 11mbit dediler. Biz size akk olmayan 8mbit verebiliriz dediler.
Peki 16mbit olarak verseniz olmaz mı? dedim olur veririz fakat kopmalar yaşarsınız eğer yaşarsanız şöyle bir işlem yaparız hızınızı 10mbit'e çekeriz.
Çünkü biz diğer internet sağlayıcıları gibi xxx kadar vermiyoruz, 24 yazdıysak sabit 24 veriyoruz dediler. 16'ya kadar değil 16 veririz dediler 10'a çekeriz kopma yaşarsanız dediler.
Bunlar neyin nesi böyle güvenilirmidirler? eğer 15 yada 16 mbit civarı kopmadan internet alabilirsem benim için çok iyi olucak. Akk'siz 125tl fiyat çektiler valla 150 bile vermeye razıyım.
Firmanın sitesinde hayır yok ki, hiç bulaşma bu firmaya.Bu ayın 25'inde 2-3 gün sonra internet sözleşmem bitiyor. Fiberi ve VDLS'i desteklemiyor bulunduğum alan. Paket olarak adil kullanım kotası istemiyorum çünkü çok kullanıyorum ben bazen 200 bazen 900gb.
Paket baktım diyor ki 8mbit'e kadar adil k.k yok 109tl ttnet. 8 mbit verse 7 falan alıcam hiç işime yaramaz o hız. 16 olarak verse max 11 alıcam buda arada 4mbit fark var demek yani az değil.
Deli gibi araştırdım en sonunda goonet diye bir yer buldum: https://www.goonet.com.tr/ güvenlik açısından nasıldırlar iyimiler?
Biraz önce aradım adamla konuştum biz kurumsal olarak hizmet veriyorduk şimdi yavaş yavaş bireysel internet sağlamaya başladık dediler.
Ev tel istediler sizin max alabileceğiniz hız 11mbit dediler. Biz size akk olmayan 8mbit verebiliriz dediler.
Peki 16mbit olarak verseniz olmaz mı? dedim olur veririz fakat kopmalar yaşarsınız eğer yaşarsanız şöyle bir işlem yaparız hızınızı 10mbit'e çekeriz.
Çünkü biz diğer internet sağlayıcıları gibi xxx kadar vermiyoruz, 24 yazdıysak sabit 24 veriyoruz dediler. 16'ya kadar değil 16 veririz dediler 10'a çekeriz kopma yaşarsanız dediler.
Bunlar neyin nesi böyle güvenilirmidirler? eğer 15 yada 16 mbit civarı kopmadan internet alabilirsem benim için çok iyi olucak. Akk'siz 125tl fiyat çektiler valla 150 bile vermeye razıyım.
Yok hocam doğrulama ücreti değil, daha önce başka banka kartları ile alışveriş yaptım hiç bir ücret yansıtılmadı bunu ben enpara müşteri temsilcisine de söyledim, bildiğiniz usd çeviri ücreti hatta ss ekleyeyim.İlk defa kullanıyorsanız, aldığınız uygulama ücreti harici 1$ dolar çektiyse doğrulama için çekmiştir iade olur. Bu olabilir mi ?
Katilleri kim kim olduruyor bizim gurubumuzu ? [emoji35] [emoji23]Ölmedi. Öldürdüler. 2 tane benzer konu arasında gidip geliyoruz.
Ben steve jobs'a gitmiyeceğim nasıl olsa stive jobs s'i çıkarıcaklar ona gideceğim.Steve Jobs filmine giden var mı aramızda? Yorumlarınız nasıl? Gitmeyi düşünüyorum da.
üşüyorum
ev tam ısınmadı yoksa ben de t-shirtleyimneresi orası. o kadar soğuk mu.
gıcıklık vermek gibi olmasın ama .ben gündüz yarım kollu tişörtle dolaşıyorum.halen.
![]()