Bilgisayardan ses gelmiyor yardım

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bugün kasanın içini açtım ve hiç birşeye dokunmadan geri kapadım öncesinde hiç bir problem yoktu hapörler ve ya kulaklığa ses gelmiyor cızırtı var sadece

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Kablo bağlantısını kontrol et. Temassızlık da olabilir kablo bağlantıların doğruysa ses girişleri yada ses yongası zarar görmüş olabilir.

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kablo bağlantısını kontrol et. Temassızlık da olabilir kablo bağlantıların doğruysa ses girişleri yada ses yongası zarar görmüş olabilir.

hersey bağlı kardesim ses çalınıyor gözüküyor ses gelmio sadece :(

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Bence sorun sen kaynaklı sen eğer içini açtıktan sonra oluşan bi sıkıntıysa dikkat etmediğin bi nokta olabilir iyi düşün ve incele bence ?

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sorun sen kaynaklı sen eğer içini açtıktan sonra oluşan bi sıkıntıysa dikkat etmediğin bi nokta olabilir iyi düşün ve incele bence ?

ondan sonra 2 kere daha actım iyice kontrol ettim gördüğüm kadarıyla bi sorun bulamadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Anakart değişimi olabilir ama hoparlör sağlam mı girişler bozulmuş olabilir.

hapörler sağlam kardsm ön panele kulaklık takıyorum oda calısmıyor sadece cız sesi

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
ondan sonra 2 kere daha actım iyice kontrol ettim gördüğüm kadarıyla bi sorun bulamadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hapörler sağlam kardsm ön panele kulaklık takıyorum oda calısmıyor sadece cız sesi
Ön panelden anakarta giden bağlantılar zarar görmüş olabilir canlı görmeden bilemeyiz.