umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Buralarda dolu [emoji4]Ben gittiğimde yalnızca havlu, defter ve şapka kalmıştı.
Buralarda dolu [emoji4]Ben gittiğimde yalnızca havlu, defter ve şapka kalmıştı.
En az 10 kere bildirim attım geçen haftalarda kimse silmedi. Biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor, iyi görevler.
Geri getirmeniz veya getirmemeniz benim açımdan fark etmiyorYetkim olmadığı bölümlere müdahale edemiyorum maalesef. Onun haricinde yetkili olduğum bölümlerde çözülmemiş konu yok.
Er ya da geç gereken yapılır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Silinen mesajları tekrar geri getireceğim ama, sizden ricam sohbet için diğer konuyu kullanmanız.
Mesaj silerek bir yere varacağımız yok. Yazılanı dikkate alan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Kimse ile aramda dargınlık kırgınlık olsun istemem.
Eski üyelerin bu konuda diğer üyeleri de teşvik etmesini diliyorum. Destek çıkın şu garibana![]()
Ankarada olanlara duyurulur ;
Hakkı Alkan yarın ankara buluşması yapmayı düşünüyorum, detaylar için twitter.com/hakkialkan
Ben daha ürünler tezgaha alınmadan inceleme fırsatım oldu. İkamet ettiğim evimin alt katında BİM var. Çalışanların hepsini tanıma fırsatım oluyor.
Ürünleri bir hafta önceden incelemiştim.
Bir konu karmaşası yaşıyorum, kafe'ye mi yazsam buraya mı bilemiyorum...
Cok yeme mideni agritirÇok fazla çekirdek yemem. Bayaadır da yemiyordum. Ama bugün canım çekti. Rahatladım valla.![]()
Bence fazla fazlaforum için faydalı bir üye miyim?
Degilsinforum için faydalı bir üye miyim?
Bu ikilemlerin arkasında çok şey var.Bir konu karmaşası yaşıyorum, kafe'ye mi yazsam buraya mı bilemiyorum...
Degilsin
Post kasmak diyebilirsinizÇok asi davranıyorsun.Yaptıklarından dolayı bir başkası rahatsız olmamış olabilir ancak mutlaka biri rencide olacaktır.Dolayısıyla forumda ceza alabilirsin.Abin olarak tavsiyem biraz daha yatıştırman kendini.
------------
Star Wars VII'ye de gittik.Film çok güzeldi , adeta bi eser.Sanki IMDB puanını 9,2'den 8,9'a düşürerek ayıp etmişler.Olsun yinede.Gitsem mi diyenler ikilemde kalmadan gitsin hemen.Efektlerinden sesine kadar liğme liğme işlenmiş bir film.
Post kasmak diyenleri eğer cidden öyle bir amacın yoksa takma.Post kasmak diyebilirsiniz
harbi ne oldu senin mesele bir ss paylaşsana ana ekran konusun da merak etdim şimdi.Bence fazla fazlaaz mı yardım ettin bana bıktın en sonunda
![]()
TouchWiz güncelledim beğenmedim tekrar geri aldım system durdu dediharbi ne oldu senin mesele bir ss paylaşsana ana ekran konusun da merak etdim şimdi.
Post kasmak diyebilirsiniz
Baska bolume mi gideyimElbette burası bir forum.Forumun amacı , insanların bi konuyu tartışmasıyla beraber çözüm ve ya tez yaratmaktır.Burası ise sohbet etmek için açılan bi konu ki şu Konu Dışı denilen alt forumun tamamı sohbet ve kaynaşma amaçlı.Bunu hatırlatmalıyım.
Amacın cidden nedir ne değildir bilgim yok fakat profilini ziyaret ettiğim zaman sadece Muhabbet Kafe ve Söyle Rahatla'da takıldığını görüyorum , ardı ardına dizilmiş hepsi.Şimdi gel de buna post kasmak deme.Eğer gerçekten sadece bu konular için geldiysen insanlar tarafından eleştirilmen çok normal.Ayrıca bir çok mesajında silinmiş.Kimse durup dururken senin iletini silmez , silemez.
Abi iyi dedin de aklıma bir şey takıldı. Bende o konulardayım 2 3 konu vardır farklı olan. Şuan dersler var hiç oralara sarmak istemiyorum ondan girmiyorum. Benim içinde mi post deniliyor? Eger böyleyse cidden üzülürüm..Elbette burası bir forum.Forumun amacı , insanların bi konuyu tartışmasıyla beraber çözüm ve ya tez yaratmaktır.Burası ise sohbet etmek için açılan bi konu ki şu Konu Dışı denilen alt forumun tamamı sohbet ve kaynaşma amaçlı.Bunu hatırlatmalıyım.
Amacın cidden nedir ne değildir bilgim yok fakat profilini ziyaret ettiğim zaman sadece Muhabbet Kafe ve Söyle Rahatla'da takıldığını görüyorum , ardı ardına dizilmiş hepsi.Şimdi gel de buna post kasmak deme.Eğer gerçekten sadece bu konular için geldiysen insanlar tarafından eleştirilmen çok normal.Ayrıca bir çok mesajında silinmiş.Kimse durup dururken senin iletini silmez , silemez.