PC Açılırken 3-5 Saniyede Kapanıyor

cansarac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pentium 4 kasa power tusuna bastıkdan 3-5 sanıye sonra kendını kapatıyor. güc kaynagı degıstırdım ramlerı degıstırdım bıos pılını cıkarıp taktım. termal macunu yenıledım ve sorun hala duzelmedı. pc den saadece ınternet ıslemlerı yapılıyor acıl yardımmmmm.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Ne diyosun birader sen anlasılmıyo?
5 saniye sonra kapanıyo diyosun internet işlemleri yapılıyo diyosun ???
Kapanıyosa internet işlemi nasıl yapılıyor.Böyle bulmaca gibi konusursan bak kimse böyle cavap yazmaz sana.

cansarac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soyle soylıyeyım pc yı acıyorum ekrana goruntu gelmeden tekrar guc kesılıyor ramlerden sesde gelmıyor fanlar 3-5 sanıye calıstıkdan sonra kapanıyor yanı pc kullanıcı bilgisayarda sadece ınternet ıslemlerı yapıyor oyun fılan oynamıyor yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım

omur_adw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemcinin pinlerini kontrol et takarken oturmamış olabilir insanlık hali. Birde jumperları kontrol et.

cansarac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kontrol etim cikarip bir daha taktim duzelmedi hala

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
soyle soylıyeyım pc yı acıyorum ekrana goruntu gelmeden tekrar guc kesılıyor ramlerden sesde gelmıyor fanlar 3-5 sanıye calıstıkdan sonra kapanıyor yanı pc kullanıcı bilgisayarda sadece ınternet ıslemlerı yapıyor oyun fılan oynamıyor yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım

Güzel kardeşim yardım etmek istiyorum ama anlamadığım nokta internet işlemleri yapılıyor derken neyi kastediyorsun ? Güç kesildiğinde pc kapanır.Nasıl internete bağlanacaksın :)

Bu arada aynı olay 1 hafta önce başıma geldi.Sıkıntı kasayı açarken bastığım güç düğmesinde çıktı :) Ayağımla açtığım için sert davrandığımdan düğmenin iç kısmı kırılmış.Donanımsal - Yazılımsal hiçbir sıkıntı yoktu.Sende bir baktır en fazla arıza tespit 10 TL alır :)

The PC King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pentium 4 kasa power tusuna bastıkdan 3-5 sanıye sonra kendını kapatıyor. güc kaynagı degıstırdım ramlerı degıstırdım bıos pılını cıkarıp taktım. termal macunu yenıledım ve sorun hala duzelmedı. pc den saadece ınternet ıslemlerı yapılıyor acıl yardımmmmm.
Köprüleri ve entegrelerin sıcaklıklığına bak bir eğer aşırı ısınıyor ise 2.el 775p al kullan cpu soğuucunada bak...