İphone 6s de donma sorunu varsa değişim yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6262
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadslar ben 1 2 ay oldu 6s alalı ve 3 defa telefon kitlendi home tusuna basıyorum ıslemıyor sonra 3 saniye sonra kendıne geliyo aşırı bı ykleme yok 40 gb bos alan var telefonda bugün işten cıkısda home ve kapatma tuslarına basılı tutarak format attım bundan snra bakacagız değişim yapılırmı

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadslar ben 1 2 ay oldu 6s alalı ve 3 defa telefon kitlendi home tusuna basıyorum ıslemıyor sonra 3 saniye sonra kendıne geliyo aşırı bı ykleme yok 40 gb bos alan var telefonda bugün işten cıkısda home ve kapatma tuslarına basılı tutarak format attım bundan snra bakacagız değişim yapılırmı

Restore et yeni iphone olarak ayarla aynı hata olursa götür yoksa yazılım sıfırlayıp geri yollarlar bana oldu aynısı 1 ay randevuyla uğraştım bide.

mmayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba kardeşim öncelikle i tunes kullanarak geri yükleme yapmayı dene.ios 9.2 güncellemesinden sonra böyle olmuş olabilir mi?çünkü bazı telefonlarda 9.2 ile sorun çıkmaya başladı.yine olmazsa apple mağazasından randevu al ve onlara göster genelde uğraşmayıp değiştiriyorlar.