Samsung Fobisi

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Touchwiz,Güncelleme,Apple

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Pahalı ve değmiyor.

Göz boyamadan ibaret.

Güncelleme desteği güldürecek düzeyde.

Touchwiz'e girmeye gerek bile yok.

sahinCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Işletim sistemi kısa sürede yüksek performansı yitirebiliyor. Donma problemleri bu marka için olmazsa olmazlardan.

YahyaCandan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sizin 2000 tl üstü ve 1200 tl altı telefon tercihleriniz ne olurdu ?

Reaksiyon puanı
16,128
yersiz saçma bir fobi bu durumda xperia serisine bakman daha iyi olur olmadı HaTiCe teyzeye bak.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Güncelleme desteği yok.
Herşey kullanıcı hatası.
Çok çabuk değer kaybediyor.
Android kullanıyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Samsung fobisi bende de vardı. Yıllardır samsunga karşı olan birisiydim. 2 ay önce note 5 alarak ilk defa samsung marka telefon aldım. Touchwiz in saçmalıklarını, zamanla kasma ve donma olaylarını ve güncelleme konusundaki sıkıntıları bildiğim halde aldım. Bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Daha önce m9 kullanan biri olarak ( android in en stabil arayüzü sense kullanmış biri olarak ) daha iyi bir deneyim yaşadım note 5 ile. Samsung note 4 ve sonrasında birçok problemi aşmış durumda. Güncelleme ve garantisi dışında tabiki.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Ilk aldigimda donmuyordu Herkese ovuyordum 2 Ay sonra telefon play store'ye girmez oldu anasini satayim

Reaksiyon puanı
16,128
Ilk aldigimda donmuyordu Herkese ovuyordum 2 Ay sonra telefon play store'ye girmez oldu anasini satayim

hangisi? rami boşaltıyor arkada açık uygulamaları kapatmıyor musun?gt-s5360 kasmıyor zaten mp3 player radyo olarak ve biraz da youtube player olarak takılıyor vapurda güzel oluyor gerçi interneti manyak sömürüyor ch@t527 daha tutumluydu...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Samsung ve apple dünyanın en iyi cihazlarını da yapsa 10 yıl da gitse 10 yılda kasmadan kullanılsa teknolojide 5 yıl önde de gitse yinede bu 2 markayı asla tercih etmeyeceğim.Benim aldığım marka herkeste özellikle de veletlerde olmayacak arkadaş bana ters :)

sdstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung fobisinin nedenleri

samsung fobi değli hobidir. iphonenun en pahalısı iphone dışında hiç bir alete tepki vermez.
ama samsung tv ile eşleşir wifi direct içerir.sana güzellik yapar.

ha iphonun tvsi olsa o iyi derdim. ama başka cihazlarla etkileşim önemli. telefon deyip geçmeyecen.
bir de androidin en iyisinin(başarı,lezzet) kullanıldığı marka bence

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
samsung fobi değli hobidir. iphonenun en pahalısı iphone dışında hiç bir alete tepki vermez.
ama samsung tv ile eşleşir wifi direct içerir.sana güzellik yapar.

ha iphonun tvsi olsa o iyi derdim. ama başka cihazlarla etkileşim önemli. telefon deyip geçmeyecen.
bir de androidin en iyisinin(başarı,lezzet) kullanıldığı marka bence
Zevksiz samsung

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Zırt Pırt yeni model çıkarmaları, birde bu yetmiyormuş gibi çıkardıkları modellerde yeni keşiflerini ısıtıp ısıtıp koymaları.Yoksa samsung en güzel Android telefon üreticisidir.Zaten Android tercih edersem bu Samsung olurdu.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar , dikkatinizi çekerim ki bu telefonculuk işini senelerdir yapan firma sayısı çok azdı.Bir zamanlar Apple,Nokia,Blackberry ve Samsung vardı sadece hatırlatırım.Apple ve Samsung bu işi hala hafif darbelerle sürdürüyorlarsa bu firmalar başarılıdır.Nokia için bir şey diyemeyiz , neredeyse telefon pazarını açan kişiler.Ama Blackberry elindeki fırsatı hiç etti.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Zırt Pırt yeni model çıkarmaları, birde bu yetmiyormuş gibi çıkardıkları modellerde yeni keşiflerini ısıtıp ısıtıp koymaları.Yoksa samsung en güzel Android telefon üreticisidir.Zaten Android tercih edersem bu Samsung olurdu.
Adamlarda s.. si vardir da maksus piyasaya surmuyolar neden ? Ara ara satilsin millet sık sık telefon degistirsin

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Touvhwiz ve yazılım birde zamaninda güncelleme