umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Gunaydin butun sdn forum ailesi[emoji4]
Cumartesi bi gelseydi rahatlayacaktik sen cumartesi gunu calisiyomusun calismiyormusunbugün bitse de gitsek
Kacinci sinifNoktadan puan kıran ingilizce hocası icat etmişler onuda bizim sınıfa vermişler -_-
O değilde ben heyecandan fiilleri isim yaparken küçük harfle yazdığım kelimeler var onlar ne olacak![]()
Kacinci sinif
7. Sinif10. Sınıf
değişiyor bu hafta yok mesai meselaCumartesi bi gelseydi rahatlayacaktik sen cumartesi gunu calisiyomusun calismiyormusun
Gözlükleri takınca monitör FullHD oluyor ya laa.![]()
Gözlüksüz 144p güzlüklü 8K resmen...
Aynen.. Sabahtan beridir neden takmamışım onuda düşünmek lazım.![]()
Abim bilgisayar 5 yıllık emektar diyorum yatanımlayamadım geçmiş olsun hasta nasıl? garantisi uçtu şuan biliyorsun mu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
oyunu unut onu tekrar ısınma moduna sokma.
@Vikings YouTube geçmişini temizliyormusun. Temizlemiyorsanız oradan bakabilirsiniz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Göresl bu arada iyimiş.![]()
Sırf o DJ için o videoyu aradığını hepimiz biliyoruz abi[MENTION=78560]Kör Cerrah[/MENTION] Milyon tane video var, o kadar aşağılara indim ki of diyorum yani ve bunlar 1 ay içerisinde izlediklerim bile değildir. Anlaşılan o aralar hesabımı kullanmıyormuşum demek ki. O zaman hesabımı kullanırken eskiden dinliyormuydum? daha doğurusu eskiden hesabım varmıydı? yıllar öncesi videolara gitmem lazım şimdi.
Akşam 9 'a kadar sürecek anlaşılan. Umarım tarayıcı çökmez...
https://youtu.be/4vK3qwMEIpQ[MENTION=78560]Kör Cerrah[/MENTION] Milyon tane video var, o kadar aşağılara indim ki of diyorum yani ve bunlar 1 ay içerisinde izlediklerim bile değildir. Anlaşılan o aralar hesabımı kullanmıyormuşum demek ki. O zaman hesabımı kullanırken eskiden dinliyormuydum? daha doğurusu eskiden hesabım varmıydı? yıllar öncesi videolara gitmem lazım şimdi.
Akşam 9 'a kadar sürecek anlaşılan. Umarım tarayıcı çökmez...
Ahh peetee neler ettin bize.![]()
TeePee'nin paylaştığı bir video değil yani?