Bir de ben itiraf edeyim :)

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Taninmiyoruz ama içimden geldi :)

Sayisini bile bilmedigim kadar cok foruma uyeligim var. Duzinelerce foruma kaydim var ve bir coguna girip, cikiyorum. Eserse kafama yatan konu mesaj atiyorum. Fakat nedendir bilmem buraya girince kendimi rahat hissediyorum :rolleyes:

Bu forumlari seviyorum. Forumlar da en sevdigim uygulama ise Kaynak bildirimleri. Bircok forum da bu reklama giriyor ve konuyu siliyorlar ve ya kullanici uyariyorlar, cezalandiriyorlar Fakat burada oyle birsey yok ustune ustluk kaynak belirtilmesini sart bile kosuyorlar diyebiliriz :)

SDN ile yatin, SDN ile kalkin :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bakalım S.D.N ye girdin çıkabilecekmisin ;)

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
İtiraf et her geçen gün bagımllık belirtileri artıyor değilmi?acaba mesajıma cevap verildimi o konu hakkında yorum yapılmışmı mesaj sayımdaki artıj karizmamı etkilermi yeni bir konu başlhıyla dünyayı sarsacak ve sanal alemim odak noktası olmama ne kadar kaldı akp nin kapatılmasına karşı olanlarla olmayanlar arsıdaki fikriyat çatışasında bu konuları konuşmamak lazım diyenler üçgenine kimler ne diyecek soruları seni dürtüküyormu? ateistlerle teistlerin çatşmlarından zevk alıyormusun yoksa bir prograın son sürümü hakkında bilgi amak sana zevk veriyormu....veya herhangibi bir donanımda ve programdaki sorunlara karşı çözüm üretmenin samimi gayreti ......itiraf et herşeyi söyle konuş konuş.....

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Burası SDN burdan çıkış yok aynı Kadıköyden olduğu gibi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hocam bu yazdığın itiraf reklama giriyor :P
hoşgelmişsin ;)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
itiraf ediyorum :D Daha önce SDN'ye üyeydim ama üyelik nick'imle giriş yapamıyorum :D büyük ihtimal unuttum şifremi :D şimdi Yeni üyelik aldım xD

kontorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bılgısayarı ıkı dakıkalıgına dahı acsam mutlaka sdn ye ugruyorum...napıyım bagımlı olmusum bı kere...