Eto'o sonunda açıkladı : ''Fenerbahçe'den teklif aldım''

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Ve Eto'o en sonunda Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı! İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını belirterek, "Barcelona'ya dönünce teklifi değerlendireceğim" dedi.

Özbekistan'ın Kuruvchi takımının davetlisi olarak bu ülkeye giden yıldız futbolcu, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te basın toplantısı düzenledi. Samuel Eto'o, Özbek Kuruvchi kulübüyle transfer konusunda görüşmelerde bulunduğunu ifade ederek, söz konusu transfer konusundaki görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eto'o, daha düne kadar tatilde olduğunu, bugün de Taşkent'e geldiğini ve burada olmaktan memnun olduğunu dile getirirken, Özbek Kuruvchi kulübü yöneticileriyle olan görüşmelerde, kulübün hedeflerinin çok büyük olduğunu gördüğünü kaydetti.

Eto'o, henüz Barcelona'dan ayrılma konusunda kesin karar vermediğini, ancak birçok kulüpten teklifler aldığını kaydederek, hafta sonu Barcelona'da olacağını ve mevcut tüm teklifleri değerlendirerek son kararını vereceğini söyledi.

"F.BAHÇE'NİN TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRECEĞİM"

Gazetecilerin sorusu üzerine Eto'o, Türkiye'den Fenerbahçe kulübünden de teklif aldığını belirterek, bu teklifi de Barcelona'ya dönünce değerlendireceğini kaydetti.

Basın toplantısının ardından Kuruvchi kulübüne ait MHSK Stadına 9 numaralı beyaz renkli Kuruvchi formasıyla çıkan Samuel Eto'o, Kuruvchi kulübünün genç yetenekleriyle çalışma yaptı.
Binlerce taraftar grubunun toplandığı MHSK stadında, Kuruvci minikleriyle birlikte olan ve onlara topa vuruş tekniklerini gösteren yıldız futbolcunun her topa vuruşu taraftarların büyük alkışını toplarken, stada toplanan taraftarlar grubu zaman zaman "Hoş geldin Eto'o" sloganlarını attı.

2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, ayrıca Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ise İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak.

Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva'yı transfer etmişti.

kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=41487

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
haydi eto gel katıl bize seninle çoşsun bu taraftar seninle inlesin fenerbahçe

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
az öyle oluyor galiba kullanıcı başkan aziz yıldırım sözünü tutuyor her sene bir yıldız dedi.
3-4 tane yıldız getirmeye başladı

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Ntvspor tvde bugün Avusturya kampında bulunan Mahmut Uslu'nun Eto'nun bulunduğu Taşkente gittiği belirtildi.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kezmanı gönderseler yerine onu alsalar göbeğede maldonada yu yollayıp :D xabi alonso yu alsalar var Ha chelsea ha FB ne fark kalır arada :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hayal kurmak bedava olduğundan atış serbest :p
Hayalikuran diğer takım taraftarları bana göre ispanya gol kralı bizde, etoo ağzından açıklanmış bir söz hala hayal diyip kendilerini ne kadar komik duruma düşürdüklerinin farkında değiller.Biz Fb yiz istediğimiz her oyuncuyu alırız.Para bizde düdükte anlayana

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fazla uçanlara en iyi cevabı kendi siteleri verir heralde.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı Pencereyi Kapat

AYIP
14 Temmuz 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi baştan aşağı uydurma bir hikaye yazarak bir işadamının Ronaldinho ya da Eto'o 'yu kulübümüze hediye edeceği ve bu yönde çalışmaları hızlandırdığı şeklinde bir haber yayınlamaktadır. Yalanın bu kadarına da pes dedirten bu tarz bir haber yapmak gazetecilik mesleğine karşı da yapılmış bir ayıptır. Futbol kulüplerinde transferler gazetenin iddia ettiği gibi komik bir şekilde hediyeler şeklinde yapılmaz. Ayrıca adı
geçen futbolcuların maliyetleri de ortada iken bu tarz yalan haberler yaparak gereksiz yere transfer umudu varmış gibi göstermek ve kamuoyunu kandırmaya çalışmak da ayıptır. Yalan transfer haberlerine artık bir son verin.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı Pencereyi Kapat

Fotomaç Sponsor Olacaksa...
08 Temmuz 2008 Salı

Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

arkadaşın dediğine katılıyorum hayal kurmak bedava.

Son düzenleme:

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Adam çıktı Keyfine Fenerbahçe dedi öylemi :D Fb çok futbolcu yalanladı ama aldıkları olmadımı?

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hmm demek bir futbolcu x takım bana teklifde bulundu diyince o transer gerçekleşiyor. o zaman bu yıl türk takımları yaklaşık olarak 856848648684648648624826486 futbolcu transfer ettiler. kaynak fotomaç fotospor fanatik v.b saçma sapan sadece transfer dönemlerinde parayı cukka yapan gazeteler.

bu arada şimdi aklıma geldi.
tam olarak senin mantığınla gidiyorum dünyanın en zengin takımlarından birisi biziz.
http://forum.shiftdelete.net/spor/44438-besiktas-talibim.html

Son düzenleme:

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hmm demek bir futbolcu x takım bana teklifde bulundu diyince o transer gerçekleşiyor. o zaman bu yıl türk takımları yaklaşık olarak 856848648684648648624826486 futbolcu transfer ettiler. kaynak fotomaç fotospor fanatik v.b saçma sapan sadece transfer dönemlerinde parayı cukka yapan gazeteler.

bu arada şimdi aklıma geldi.
tam olarak senin mantığınla gidiyorum dünyanın en zengin takımlarından birisi biziz.
http://forum.shiftdelete.net/spor/44438-besiktas-talibim.html

satıldıktan sonramı :D:D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
fazla uçanlara en iyi cevabı kendi siteleri verir heralde.

AYIP
14 Temmuz 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi baştan aşağı uydurma bir hikaye yazarak bir işadamının Ronaldinho ya da Eto'o 'yu kulübümüze hediye edeceği ve bu yönde çalışmaları hızlandırdığı şeklinde bir haber yayınlamaktadır. Yalanın bu kadarına da pes dedirten bu tarz bir haber yapmak gazetecilik mesleğine karşı da yapılmış bir ayıptır. Futbol kulüplerinde transferler gazetenin iddia ettiği gibi komik bir şekilde hediyeler şeklinde yapılmaz. Ayrıca adı
geçen futbolcuların maliyetleri de ortada iken bu tarz yalan haberler yaparak gereksiz yere transfer umudu varmış gibi göstermek ve kamuoyunu kandırmaya çalışmak da ayıptır. Yalan transfer haberlerine artık bir son verin.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Fotomaç Sponsor Olacaksa...
08 Temmuz 2008 Salı

Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

arkadaşın dediğine katılıyorum hayal kurmak bedava.

Sen biraz geriden takip etmişin, bu açıklamalrın tarihi eski, bugün yeni gelişmeler oldu, Eto kendi ağzından Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sen biraz geriden takip etmişin, bu açıklamalrın tarihi eski, bugün yeni gelişmeler oldu, Eto kendi ağzından Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.

Bazı arklar lafı neresinden anlıyor bir türlü anlatamadım link :D

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bazı arklar lafı neresinden anlıyor bir türlü anlatamadım link :D

yeter artık bu sen kim oluyon . ne biçim konuşuyon 3 kez bana ezik dedin seni korudular artık yeter seni koruyanda korusun bu seferde göreyim ben. terbiyesiz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
senin gibi terbiyesizler yüzünden. böyle forumlar çok üye kaybediyor. korumaya devam ederlerse sen yüzünden kaç üye gidecek.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
anarchst yaşın kaç senin ,cümlelerinden 18 den küçük olduğunu çıkardım yanılıyormuyum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
erol_1982 ve anarchst maalesef bu tartışmalar yüzünden ceza almışlardır.

erol_1982, 10 gün (hakaret, otoriteye saygısızlık)

anarchst ise 1 gün ceza almıştır. (şikayeti yöneticiye doğrudan değil, forumda "terbiyesiz" yazarak belirtmek)

Lütfen sadece tartışalım. Türkçemiz çok zengin. Küfür ve hakaret ima eden kelimeler yerine kullanabileceğimiz bir sürü alternatif var.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
erol_1982 ve anarchst maalesef bu tartışmalar yüzünden ceza almışlardır.

erol_1982, 10 gün (hakaret, otoriteye saygısızlık)

anarchst ise 1 gün ceza almıştır. (şikayeti yöneticiye doğrudan değil, forumda "terbiyesiz" yazarak belirtmek)

Lütfen sadece tartışalım. Türkçemiz çok zengin. Küfür ve hakaret ima eden kelimeler yerine kullanabileceğimiz bir sürü alternatif var.

Erola az diyorum