TTNet Elit Hizmet randevusuna kimse gelmiyor

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
5 kere Elit Hizmet randevusu almama rağmen kimse gelmiyor, müşteri hizmetlerini aramaktan bi hal oldum, burada ilgilenen kimse yok mu, Btk, bimer, şikayetvar. com her yere şikayet ettim babadan oğula nesil heralde bunlar, kimse bişey yapamıyor, hizmet almak istiyorum :(

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
nerede yaşıyorsun çok merak ettim :D

Reaksiyon puanı
16,128
hizmet istiyorsan Turkcell Superonline fiber alıcan TURKCELL SUPERONLINE bazııları çıkar şimdi alt yapısı telekomun derse fiberde Turkcell kendi altyapısı var vodofone da yapmaya çalışıyordu aynısını...

qalsiyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ttnetten hizmet beklemek artık hayal gibi bir şey dostum. Kullandığım zamanlar hatırlıyorum da, oldukça eziyet çektirmişlerdi bana. Müşteri hizmetleri ayrı dert, kalitesiz hizmet ayrı dert.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
istanbul küçükçekmece. zaten aradıgımda dedim mağarada mı yaşıyoruz neden gelmiyorsnuz diye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hizmet istiyorsan Turkcell Superonline fiber alıcan TURKCELL SUPERONLINE bazııları çıkar şimdi alt yapısı telekomun derse fiberde Turkcell kendi altyapısı var vodofone da yapmaya çalışıyordu aynısını...
kendi şahsi evimde superonline var. gece 11 de telefon ile başvurdum. sabah 10 da adam kapıma geldi. müthiş bi hizmet.
ablamlar cahiilik edip ttnet e başvurmuş. onun ceremesini çekiyolar

nerede yaşıyorsun çok merak ettim :D

istanbul küçükçekmece. zaten aradıgımda dedim mağarada mı yaşıyoruz neden gelmiyorsnuz diye.

Ttnetten hizmet beklemek artık hayal gibi bir şey dostum. Kullandığım zamanlar hatırlıyorum da, oldukça eziyet çektirmişlerdi bana. Müşteri hizmetleri ayrı dert, kalitesiz hizmet ayrı dert.
başvuralı 16 gün fln oldu. iptal edin diyince de 250tl modem parası + avantaj fln 350tl hesap çıkartıyo. ücretsiz iptal etme şansımız yok mu :S

Reaksiyon puanı
16,128
internet yok hizmet yok ne parası diye çıkış tanıdık avukat varsa onunla git korkut onları.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam size kurulum yapılmadıysa iptal ettirdiğiniz takdirde hiç bir ücret alamazlar. Yeni kanun böyle der.Kaynak Gümrük ve Ticaret Bakanlığın Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği Madde 8 (1-2) Resmi gazete Sayı : 29246. Tarih: 24 Ocak 2015 Cumartesi.
"MADDE 8 – (1) Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesine konu mal veya hizmeti sözleşmeye uygun olarak teslim veya ifa etmekle yükümlüdür. (2) Hizmete ilişkin ücretlendirme, hizmetin tüketiciye fiilen sunulmasıyla başlar. Sağlayıcı sunmadığı hizmetin bedelini tüketiciden talep edemez."

Bu kanuna dayanarak ben D-smarta başvurdum onayladılar kuruluma geleceklerdi ertesi gün vazgeçtim aradım iptal ettirdim hiç bir zorluk yaşamadan. Kurulum olmadıktan sonra rahatlıkla ücret ödemeden iptal edebilirsin.