Eve kablosuz internet bağlatmak

scorpheal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar..bir internet bağlantı istiyorum ki.hiç evde kablo gelmesin modem türü ya da wifi kutu olursa iyidir...var oyle bisey...sinirsiz da olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Var mi oyle bisey

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
komsunun wireless şifresini isteyebilirsin.

scorpheal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa istesem bile....vermiolar...bilmem yavaslatacak...modem filan olsaydi hem de ucuza iyi olurdu

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
mecburen komsundan alman gerekiyor yada 3G internet tarifelerine bak.. WINN gibi gibi..

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yaa istesem bile....vermiolar...bilmem yavaslatacak...modem filan olsaydi hem de ucuza iyi olurdu

Ya onlar pimpirikli insanlar benim amcam bile bana vermedi parasını verdiğim halde neyse kimseyle muhattap olma derim varsa paran takıl kafana göre o dediğin biraz zor be kardeşim. İlla kablo yoğunluğu oluyor. Sınırsız olmayan vodafone vınn turkcell filan onları araştır derim. Onlardanda pek verim alamazsın.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Ya onlar pimpirikli insanlar benim amcam bile bana vermedi parasını verdiğim halde neyse kimseyle muhattap olma derim varsa paran takıl kafana göre o dediğin biraz zor be kardeşim. İlla kablo yoğunluğu oluyor. Sınırsız olmayan vodafone vınn turkcell filan onları araştır derim. Onlardanda pek verim alamazsın.

Baska turlu cozum yolu yok.. adam sadece haber okuyup maile falan bakiyorsa winn yeter
ama film izleyip online oyun oynuyorsa önermem bende winn'i.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Baska turlu cozum yolu yok.. adam sadece haber okuyup maile falan bakiyorsa winn yeter
ama film izleyip online oyun oynuyorsa önermem bende winn'i.

+1 katılıyorum. Ben bazen türkiyeye gittiğimde 4 gb alıyorum 3 g haber filan üç beş bişey izliyorum full whatsapp filan anca yetiyor. Oyun film işin içine girerse kesinlikle modem bağlantsın zaten arkadaş sözleşme istemiyor sanırım. Sözleşmeden bende nefret ediyorum. İstediğim zaman gelsin net istediğim zaman gitsin. Tam bi kapitalist sistem adamlar mahkum ediyorlar kendilerine bu fırsattan yararlanarak alllahtan 3g vınn filan cep operatörlerinde böyle saçmalık yok. Bu sefer ttnet kullanmasan diğer firmalara kaysan yine aynı hepsini devlet aldı[emoji19] avea,vodafone vs hiç bi şekilde kaçamıyorsun. Turkcellde yakındır.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
+1 katılıyorum. Ben bazen türkiyeye gittiğimde 4 gb alıyorum 3 g haber filan üç beş bişey izliyorum full whatsapp filan anca yetiyor. Oyun film işin içine girerse kesinlikle modem bağlantsın zaten arkadaş sözleşme istemiyor sanırım. Sözleşmeden bende nefret ediyorum. İstediğim zaman gelsin net istediğim zaman gitsin. Tam bi kapitalist sistem adamlar mahkum ediyorlar kendilerine bu fırsattan yararlanarak alllahtan 3g vınn filan cep operatörlerinde böyle saçmalık yok. Bu sefer ttnet kullanmasan diğer firmalara kaysan yine aynı hepsini devlet aldı[emoji19] avea,vodafone vs hiç bi şekilde kaçamıyorsun. Turkcellde yakındır.

aynen öyle haklısınız

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
aynen öyle haklısınız

Bu üzücü bi durum hep çok pahalı trde hem geriden geliyoruz teknoloji olarak artık tr de alışveriş yapmaktan korkar oldum. Burada kaldığım yerde hat alıcaksın mesela çikolata alır gibi alıyorsun. Tr de nüfus bilgileri gerekiyor herşey için ya sen kısaca o nüfus kartını boynuna asıcaksın trde nasıl bi sistemdir çözemedim herşeye kimlik fotokopi tel no yok üzerine üst baş alcan tel no isim soyisim yok size şifre gelicek dibe çökmek üzeriyiz. Herkes güçlüyüz iyiyiz diyorda bir daha gözden geçirsinler 2 senedir ekonomik kriz var ülkede kimse farkında değil tr parası rezalet şekilde yerlerde neyse biraz kafam attı bu sisteme siyasete kaçmasın.

B

bunyamin16

SDN Okuru
Tam rezillik bende tr ye geldim. kacma yolu ariyorum. gsm ve internet saglayicilar tam hirsiz olmus. bankalar hele.dunyanin yarisini dolastim ve yasadim. tum imkan ve hizmetleri kullandim. yazik insanimiz ciddi soyuluyor. internet baglatirsin. aylik odersin. taahut yok o yok bu yok bilmem ne! ki memnun da olursun. burada bilmedigin hizmete ver taahudu . her turlu rakamlar ve uydurm
a terminolojiler ki insanlar anlamasin.yok mphs. yok mb. akn.pkn. vpn. YA BUNUN ADI INTERNET ya ver ya verme nereden bileyim o rakamlar dogrumu. tabiki .memnun olma . ode tum farklari. hepsi ayni.

Hikmet366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vodofone adsl internet alabilirsin ev telefonsuz tek bir kablo ordan bir wifi li modem oh mis tavsiyemdir aylik 50 tl olmasi lazim

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
evde superonline var benim de. tp-link üzerinden de modemleri aldım. iki katlı evde sıkıntı yok.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Komşudan falan almaksa kendin al derim koyarsın göze carpmayan yere kablosuz sekilde baglanırsın.

ha illaki istemiyorsan o zaman wınn falan anca işini görü ki onunlada aşırı download veya upload ve online oyun performansı bekleme