Yaa istesem bile....vermiolar...bilmem yavaslatacak...modem filan olsaydi hem de ucuza iyi olurdu
Ya onlar pimpirikli insanlar benim amcam bile bana vermedi parasını verdiğim halde neyse kimseyle muhattap olma derim varsa paran takıl kafana göre o dediğin biraz zor be kardeşim. İlla kablo yoğunluğu oluyor. Sınırsız olmayan vodafone vınn turkcell filan onları araştır derim. Onlardanda pek verim alamazsın.
Baska turlu cozum yolu yok.. adam sadece haber okuyup maile falan bakiyorsa winn yeter
ama film izleyip online oyun oynuyorsa önermem bende winn'i.
+1 katılıyorum. Ben bazen türkiyeye gittiğimde 4 gb alıyorum 3 g haber filan üç beş bişey izliyorum full whatsapp filan anca yetiyor. Oyun film işin içine girerse kesinlikle modem bağlantsın zaten arkadaş sözleşme istemiyor sanırım. Sözleşmeden bende nefret ediyorum. İstediğim zaman gelsin net istediğim zaman gitsin. Tam bi kapitalist sistem adamlar mahkum ediyorlar kendilerine bu fırsattan yararlanarak alllahtan 3g vınn filan cep operatörlerinde böyle saçmalık yok. Bu sefer ttnet kullanmasan diğer firmalara kaysan yine aynı hepsini devlet aldı[emoji19] avea,vodafone vs hiç bi şekilde kaçamıyorsun. Turkcellde yakındır.
aynen öyle haklısınız