iPhone 6s - Kız Kıza #1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6s - Kız Kıza #1

iPhone 6s için ShiftDelete.Net ekibi olarak detaylı bir inceleme hazırladık. Şimdi de sıra kadın takipçilerimiz için iPhone 6s incelemesine. Kız Kıza ilk bölümüyle karşınızda.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
yeni program gayet hoş ama ilk inceleme için yanlış ürün tercih edilmiş...daha kadınsı teknolojik bir ürün seçilse bence daha güzel olurmuş:)

ve gıcık olduğum bir şey yapmışsınız:

apple hayranı bir insana lütfen apple ürünü inceletmeyin...ballandıra ballandıra hayranlıklarından bahsetmeleri gıcığıma gidiyor

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Gayet güzel olmuş. Oldukça doğal buldum, teknik verilerden uzak biraz daha gündelik yaşantıya yakın bir anlatım var. Sohbet havasında geçmeside ayrı güzel olmuş.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Güzle olmuş da açıkcası 3. dakikadan sonra sıkılıp kapattım. İzleyici kitlesi olursa neden olmasın.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Güzle olmuş da açıkcası 3. dakikadan sonra sıkılıp kapattım. İzleyici kitlesi olursa neden olmasın.

Hocam bende normal incelemelerde 5-6 dk izledikten sonra sıkılıp kapatıyorum. Bu daha samimi olmuş. Sohbet havası olması, teknik verilerden uzak olması daha güzel olmuş. Normal bir incelemede o kadar çok gereksiz detay oluyorki sıkılıyorum.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Hocam bende normal incelemelerde 5-6 dk izledikten sonra sıkılıp kapatıyorum. Bu daha samimi olmuş. Sohbet havası olması, teknik verilerden uzak olması daha güzel olmuş. Normal bir incelemede o kadar çok gereksiz detay oluyorki sıkılıyorum.

Aslında çoğu inceleme videosunu izlemiyorum. Liseliler bilmez'i hiç takip etmiyorum.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
fena değil . bu aralar inceleme videoları gelniyor hakkı ile tolgadan .

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bence rezalet olmuş hani normalde youtubede videoyu izler çıkarım ama bu sefer dayamayıp eksiyi bastım aga.Çok ciddi anlatan insan nasıl uyku getiriyorsa bunlar da o kadar sinir bozucu.Sürekli her özellikte kahkaha patlatmak nedir aga nevar bu kadar gülecek 9gag daki sunucu bile bu kadar gülmüyor sunarken.Kamerası ahaha hahah süper hahahaha yok böyle bişey ahahaha hahaha böyle bir anlatım tarzı yok gülmeden bişey anlamadım tamam esprili değişik bir tarz yaparsın anlarım da bu fazla cıvık olmuş kesinlikle beğenmedim.Aynı formatta biraz daha kıvamı tutturarak devam edilebilir diye düşünüyorum.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Video yu görünce sen de mi sdn dedim :) ama diğer kız şeylerinden iyidir ama muhabbet hiç sarmadi.

Bu arada Video montajı yapan arkadaşa sesleniyorum. Ne o öyle ikide bir tuhaf tuhaf sesler eklemek falan.. :/