Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Abi ekran kartı AMD Radeon HD8750M 2gb bu kart oynatıyor oyunu oyun medium ayarlarda ve 45 fps alıyorum ama mesela karakter hareket ederken her taraf titriyor :( valla çözersen duacınım ciddi ciddi :)

Çözmeye çalışacağım , titriyordan kastın sanırım objeler titriyor.Sorunu bir bulalım , eğer tahmin ettiğim şeyse çözümü kolay.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Çözmeye çalışacağım , titriyordan kastın sanırım objeler titriyor.Sorunu bir bulalım , eğer tahmin ettiğim şeyse çözümü kolay.
Abi karakteri mesela hafif çevirdim ya böyle çevre titriyor dalgalaniyor ama renklerde bozulma tarzında bir şey değil. Yani titriyor ekran internette çözüm bulamadım ...

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Abi karakteri mesela hafif çevirdim ya böyle çevre titriyor dalgalaniyor ama renklerde bozulma tarzında bir şey değil. Yani titriyor ekran internette çözüm bulamadım ...

Anladım , oyunun texture yükleme hızıdır muhtemelen.Korsan oyun olduğu için oyunun iç yönetim kısmı hakkına elimden gelen birşey yok.Donanımsal bir sorun varsa da bu Monitör ile alakalı olabilir.Notebook ama.Bilmiyorum araştıracağım sana özel mesaj yoluyla uğraşırım.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Anladım , oyunun texture yükleme hızıdır muhtemelen.Korsan oyun olduğu için oyunun iç yönetim kısmı hakkına elimden gelen birşey yok.Donanımsal bir sorun varsa da bu Monitör ile alakalı olabilir.Notebook ama.Bilmiyorum araştıracağım sana özel mesaj yoluyla uğraşırım.
Abi çok sağol uğraşıyorsun uğraştırıyorum ama :) şimdi ben sana ayar ekranını atayım mı?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Abi çok sağol uğraşıyorsun uğraştırıyorum ama :) şimdi ben sana ayar ekranını atayım mı?

İyi olur , oyun içi + bilgisayar olarak atarsan , hatta tam olarak sistem özelliklerini atarsan hatanın donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu keşfedebilirim

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ash vs Evil Dead diye bir dizi geldi. İlk bölüm daha. 12. Dakkadayım. Güzel diziye benziyor. Korku komedi aksiyon bir arada. Aman dikkat jumpscare var baya ödüm ****** karıştı baya

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Pes 2016 indi yuppi :) şimdi de yamayı indiriyorum :thumbup:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

AKK olmasa herşey çok güzel aslında :blush:

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Counter strike go oynatmadı bana 155-220 ping. Normalde 80 90.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] hayırdır ne yazdınızda mesajlar silindi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İos kullananlar bi bakabilir mi? Whatsapp'a yeni güncelleme gelmiş de yüklenmiyor. Sizde böyle problemler var mı?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION]bende sorunsuz güncelledi, appstore kimliğinden çıkıp tekrar dene belki işe yarar

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Herkese günaydın. Hastaneler tatilin ardından acayip bir şekilde kalabalık sistemler çökmüş durumda, hem randevu alıyoruz hemde o randevu barkodunu almak için 1 saat sıra bekliyoruz.:/

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herkese günaydın. Hastaneler tatilin ardından acayip bir şekilde kalabalık sistemler çökmüş durumda, hem randevu alıyoruz hemde o randevu barkodunu almak için 1 saat sıra bekliyoruz.:/
Bu hastalik isi cok kotu bemde sabahtan beri mide agrisindan kivraniyom suan bile az az agriyo

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Randevu aldıktan sonra barkod aldırma sistemini anlamış değilim daha. Neyse ki bazı hastaneler bu şekilde çalışmıyor, doktorun yanına gidince zaten orada veriliyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Randevu aldıktan sonra barkod aldırma sistemini anlamış değilim daha. Neyse ki bazı hastaneler bu şekilde çalışmıyor, doktorun yanına gidince zaten orada veriliyor.
Valla ben dedim doktora haftaya sonuç alıp göstermek için sen randevu alma sisteme not düştüm filan dedi bakalım haftaya ne olacak. Yine sistem çökecek gibi bir ses var içimde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...