İphone 6 sorun

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaşlar ios 9 da arasıra animasyon takılmaları bazen animasyonların çalışmaması arama sayfasında servis yazısıyla arama barının üst üste gelmesi gibi sorunlar var benzer sorunları olan arkadaşlar var mı yoksa tekmiyim bu konuda.

mustafaaaaaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos 9 zaten sorunlu, bu sorunlar normal.
bende ipad air var, ara sıra kasıyo, yavaşlama falan var deli ediyo beni. Kısa zamanda güncelleme şart.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
İos 9 zaten sorunlu, bu sorunlar normal.
bende ipad air var, ara sıra kasıyo, yavaşlama falan var deli ediyo beni. Kısa zamanda güncelleme şart.

Abi çıldırıcam birkaç ay önce applestore a gittim uygulamalar çakışıyomuş o yüzdenmiş deyip sıfırlayıp geri yolladılar.Nerde o zaman bu işletim sisteminin stabilliği

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6s var ıos 9 harıka calısıyor...
bırde benden sıze tavsıye olsun bende dıer telefon 5s' tı 8.3 yuklu hala yanı hemen guncellenmez sadece otomatık gelırse kullanılır ve sorunsuz olur.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
6s var ıos 9 harıka calısıyor...
bırde benden sıze tavsıye olsun bende dıer telefon 5s' tı 8.3 yuklu hala yanı hemen guncellenmez sadece otomatık gelırse kullanılır ve sorunsuz olur.

6s değil 6 6s te zaten sorunsuz çalışsın artık bir zahmet bende 6s e geçeceğim zaten de kasmalar beni bitiriyor