trm
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Evet bataryadaki amper farkından dolayı 6 daha iyi çıkabilir. Ama eleştirilen 6s'de bence gayet iyi pil ömrü sunuyor. Genel ortalamada 31 saat gibi bi rakama ulaştım.
iPhone4'ü günde 3 kere sarj eden birisi olarak bu süre benim için çok bile :biggrin:
önemli olan sadece bataryanın değeri değil ki. 6S te kullanılan A9 işlemci iphone 6 daki A8 işlemciye göre %70 daha hızlı ve yanlış hatırlamıyorsam %30 daha iyi batarya performansı veriyor
Ben pil ömrünü gayet başarılı buldum. Sınırsız kullanımda 7 saate yakın bir kullanım sunuyor yani 3g wifi ve konum servisleri açıkken. ,
Bunlardan biraz kısıp %20'den sonra güç tasarruf modu açarsak 9-10 saat çok çok rahat kullanım verecektir.
Yarin.insallah bi. Sknti cikmazsa 6s ile yazacagimama alirken tek.korkum samsung islemcinin.denk.gelmesi.napcam ozaman pismanlik duyarim valla okadar para veripte elektronikde de sansim.hic.calismaz
5 saat kullanım çok çok düşük benim için zaten iPhone dan vazgeçme sebebim.
5 saat ekran süresi android de bile iyi sayılabiliyorken bu nedenden ötürü iPhone dan vazgeçmen düşündürücü
Sizin cihaz plus mı ayrıca işlemci TSMC mi yoksa Samsung mu
5 saat kullanım çok çok düşük benim için zaten iPhone dan vazgeçme sebebim.
Hangi cihazlardan bahsediyoruz ? Ben 7-8 saat alıyorum Xperia Z2 ile.
Benim için yeterli şöyleki 2300 olsada gece sarj etmezsem ertesi gün akşamı görmeyeceğim için çok fazla değişmiyor. Nasıl olsa hergün takıyoruz bu cihazları bi yerde kabul etmek gerekiyor en azından sabahtan geceye kadar sorunsuz götürmesi bana yeterli.