- Reaksiyon puanı
- 344
Dün kindred adcye nami supp yaptim ezdik gectikJungle zaten menzili çok düşük adc zor olur ve pasifinden faydalanamazsan hasarı düşüyor.
Dün kindred adcye nami supp yaptim ezdik gectikJungle zaten menzili çok düşük adc zor olur ve pasifinden faydalanamazsan hasarı düşüyor.
Evet oynana biliyor ama menzili yüksek adclere karşı işi zorDün kindred adcye nami supp yaptim ezdik gectik![]()
Arkadaşlar güzel şöyle build yada counterleri öğrenebileceğim site var mı?
Lolturkbot kullan
İşlemiyor bu dediğiniz araştırdımda
Loltürkbot işliyor ya Westte eminim ekli bende
Dün kindred adcye nami supp yaptim ezdik gectik![]()
7 winle bronz 2 atmıştı beni 5 win garanti silver demebende 2 yıldır oynuyorum 30 olduğumda 10 oyundan 3 ünü aldım dercelide bronz 1 e attı hala oynuyorum bronz 3 e düştüm yaklasık 400 oyun attım 250si winn sunu orendım bronzdan kaçıs yok ya direk ilk 10 derecelini iyi yapıp en az (10/5 kazanma) yapıcan en az bi gumus kumeye dusucen yada tanıdığın b i iyi pre bulup oynucan ya trolleyen oluyo ya afk lar ya pıck sırası bilmeyenler yada sup bilmem diyenler oluyo resmen sinir küğü yapıyo adamı bu bronz kumesi okadar hero olduğu için hesabıda bırakamıyon sizin dusunceleriniz neler ?
Öyle malesef her el bi sıkıntı yaratan çıkıyor 2 elden birinde afk var ne kadar iyi oynasan da bişey yapamıyorsun bi kişi eksik olunca kurtuluş yokbende 2 yıldır oynuyorum 30 olduğumda 10 oyundan 3 ünü aldım dercelide bronz 1 e attı hala oynuyorum bronz 3 e düştüm yaklasık 400 oyun attım 250si winn sunu orendım bronzdan kaçıs yok ya direk ilk 10 derecelini iyi yapıp en az (10/5 kazanma) yapıcan en az bi gumus kumeye dusucen yada tanıdığın b i iyi pre bulup oynucan ya trolleyen oluyo ya afk lar ya pıck sırası bilmeyenler yada sup bilmem diyenler oluyo resmen sinir küğü yapıyo adamı bu bronz kumesi okadar hero olduğu için hesabıda bırakamıyon sizin dusunceleriniz neler ?
Ben ilk atıcağın solo 10 dereceli oyunlarından bahsediyorum kardeş bu sezon oynayan arkadaşlarım 10/4 yapanı bile gumus 5 e attı seninkinde bi yanlışlık olmalı7 winle bronz 2 atmıştı beni 5 win garanti silver deme![]()
Bende ondan bahsediyorum smurf hesabımda 10 maçın 7sini kazanmama rağmen bronz 2 attı anca silver 5 yapabildim ve bıraktm daha fazla maç atp sinirimi bozmak istemiyorum bronz kardeşlerimi çok iyi anlıyorumBen ilk atıcağın solo 10 dereceli oyunlarından bahsediyorum kardeş bu sezon oynayan arkadaşlarım 10/4 yapanı bile gumus 5 e attı seninkinde bi yanlışlık olmalı![]()
Veya satan varsa uygun fiyata anlaşabilirizEu westte 20 30 level civarı kullanmadığı hesabı olan birileri var mi sevabına verebilecek bu tr serverı illallah ettirdi sıfırdan başlayıp oynayacak vakit de yok
Bronzdan çıkma anahtarı=Tahm Kench![]()
Bronzdan çıkma anahtarı=Tahm Kench![]()
Bende gnara sardım.
Oyunun cezaları çok ağır değil mi?
30 level değilim ve oyuna girerken chatte dönen muhabbetten nasıl bir oyun olacağını anlıyorum. Genelde sup kitlenmiş oluyor bana, dert etmiyorum sup oynamayı severim de takımda hayır yok. Çıkıyorum, bir giriyorum ve bam... 15 dakika cezayı yedirmiş bana. Hayırlı olsun.