League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar güzel şöyle build yada counterleri öğrenebileceğim site var mı?

Tuna98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2 yıldır oynuyorum 30 olduğumda 10 oyundan 3 ünü aldım dercelide bronz 1 e attı hala oynuyorum bronz 3 e düştüm yaklasık 400 oyun attım 250si winn sunu orendım bronzdan kaçıs yok ya direk ilk 10 derecelini iyi yapıp en az (10/5 kazanma) yapıcan en az bi gumus kumeye dusucen yada tanıdığın b i iyi pre bulup oynucan ya trolleyen oluyo ya afk lar ya pıck sırası bilmeyenler yada sup bilmem diyenler oluyo resmen sinir küğü yapıyo adamı bu bronz kumesi okadar hero olduğu için hesabıda bırakamıyon sizin dusunceleriniz neler ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
bende 2 yıldır oynuyorum 30 olduğumda 10 oyundan 3 ünü aldım dercelide bronz 1 e attı hala oynuyorum bronz 3 e düştüm yaklasık 400 oyun attım 250si winn sunu orendım bronzdan kaçıs yok ya direk ilk 10 derecelini iyi yapıp en az (10/5 kazanma) yapıcan en az bi gumus kumeye dusucen yada tanıdığın b i iyi pre bulup oynucan ya trolleyen oluyo ya afk lar ya pıck sırası bilmeyenler yada sup bilmem diyenler oluyo resmen sinir küğü yapıyo adamı bu bronz kumesi okadar hero olduğu için hesabıda bırakamıyon sizin dusunceleriniz neler ?
7 winle bronz 2 atmıştı beni 5 win garanti silver deme :)

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Öyle malesef her el bi sıkıntı yaratan çıkıyor 2 elden birinde afk var ne kadar iyi oynasan da bişey yapamıyorsun bi kişi eksik olunca kurtuluş yok

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben ilk atıcağın solo 10 dereceli oyunlarından bahsediyorum kardeş bu sezon oynayan arkadaşlarım 10/4 yapanı bile gumus 5 e attı seninkinde bi yanlışlık olmalı :)
Bende ondan bahsediyorum smurf hesabımda 10 maçın 7sini kazanmama rağmen bronz 2 attı anca silver 5 yapabildim ve bıraktm daha fazla maç atp sinirimi bozmak istemiyorum bronz kardeşlerimi çok iyi anlıyorum :D

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Eu westte 20 30 level civarı kullanmadığı hesabı olan birileri var mi sevabına verebilecek bu tr serverı illallah ettirdi sıfırdan başlayıp oynayacak vakit de yok

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
TR serverinde oynanmaz. Niye derseniz .Adamlar rahatça script satıyor.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
XJ01n7.png

sona aldım ilk maçım :D 52 asist

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şu bronzdan hiç çıkamıyorum. Sinir yapıyor oyun artık gerçekten.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Singed oynayın proxy yaparsanız çok eğlenceli ben boyle Darius'u yendim :D

Reaksiyon puanı
24
Oyunun cezaları çok ağır değil mi?

30 level değilim ve oyuna girerken chatte dönen muhabbetten nasıl bir oyun olacağını anlıyorum. Genelde sup kitlenmiş oluyor bana, dert etmiyorum sup oynamayı severim de takımda hayır yok. Çıkıyorum, bir giriyorum ve bam... 15 dakika cezayı yedirmiş bana. Hayırlı olsun.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Oyunun cezaları çok ağır değil mi?

30 level değilim ve oyuna girerken chatte dönen muhabbetten nasıl bir oyun olacağını anlıyorum. Genelde sup kitlenmiş oluyor bana, dert etmiyorum sup oynamayı severim de takımda hayır yok. Çıkıyorum, bir giriyorum ve bam... 15 dakika cezayı yedirmiş bana. Hayırlı olsun.

Bir aralar bir postta söylemiştim galiba ticket falan atmıştım 15 dk ban çok fazla gerçekten çok saçma bir ceza bu ceza 6 dkda sabit kalsa hiç sıkıntı olmayacak özellikle saat3-4 gibi girmemek lazım saat 3te çok Online kişi olması da instalockçular fazla ben genelde ne kalırsa or feed yazarım şampiyon seçiminde ve her rolde oynamaktan zevk aldığım herom var bazen bir şey oynamak istiyor Canım çok o Zamanlar hariç bence 30 olana kadar kurtulamazsın o adamlardan bir an önce çıkmaya bak XP boost alabilirsin yeterince iyiysen leveline göre