Samsung Galaxy Note 5 im bozuldu :(

Arrowhead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Note 5 i 1 aydır felan kullanıyorum geçen elimden kaydı betona çarptı kılıfda vardı ekranda felan dokunmatikde hiçbir sorun yok fakat s pen çıkarttığımda ekranın belirli bir kısmını çizmiyor moralim bozuldu yardım edin arkadaşlar..

Ve eğerki garantiye yollamak istesem nasıl yollayabilirim ayrıntılı olarak anlatırmısınız?

Resimde gördüğünüz kısmı kalemle çizemiyorum fakat normal elimle çizebiliyorum..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Garantiye düşmeden kaynaklı olduğunu söylersen garanti dışı işlem yaparlar düşmeden bahsetme. Donanımsal problem servise ver.

Arrowhead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün gün boyunca moralim bozuldu sebebi mıknatıslı kılıf olduğu için böyle yapıyormuş şimdi sıkıntım geçti tekrardan teşekkür ederim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Boyle bir durumla note 4 de bir arkadasim karsilasmisti servise gonderiyim mi dedi kilifi cikar dedim ne alaka falan diyo :) dalga geciyorum zannetti:) yani kisacasi miknatis kendince olusturdugu mamyetik alan yuzunden saptirma yapiyor. Ozellikle boyle kaliteli ama orjinal olmayan miknatisli kiliflarda oluyor bu durum.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefona arka film önede şeffaf film çektim kullaniyorum tertemiz. :)

Arrowhead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n11 den aldım fakat mıknatıslı kılıfı kullanmamı tavsiye edermisiniz ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
n11 den aldım fakat mıknatıslı kılıfı kullanmamı tavsiye edermisiniz ?

miknatisli cakma kiliflar kullanmayin. Manyetik cekim yuzunden s pen i saptiriyor. S pen parmakla dokunma gibi calismadigi icin miknatis s pen i saptirip ekranin miknatisa denk gelen yerinde calismiyor.