Siz şu ergenler kulübünü kurun bencebu ne arkadaş mesajları sadece okuması kaç dakika sürdü
Bazen, [MENTION=105823]bt38[/MENTION] olsam forumu bırakır giderim diye düşünüyorum.
Siz şu ergenler kulübünü kurun bencebu ne arkadaş mesajları sadece okuması kaç dakika sürdü
Sıkılmadan uğraşıyor ilginç :/Kızma kızma. Lafın bu olayla ilgili değil. Genel olarak uzun yıllardır uğraşıyor bizle.![]()
Ps4 tam bir bağımlılık nasıl kurtulacağım ://
Sen, hayırdır? [emoji14][MENTION=261339]Meridian[/MENTION] , [MENTION=105823]bt38[/MENTION] , [MENTION=385184]mic check[/MENTION] ne kadar uzattınız ya :/ çok sorun ise silersiniz olur biter. (post kasma gibi bir amacım yok bu arada)
personeldir o, hastane olsa duramazsınBir hastane nasıl yanlış ve eksik kan tahlili yapar yahu.
Rahe Farda frekans bilgileri: Türksat 11988 - 2222 YATAY FEC : 5/6 çoğu lig maçlarını veriyor.![]()
Tümden gelim olarak bakarsak hastane de aynı anlama varıyorpersoneldir o, hastane olsa duramazsın![]()
Rahe Farda frekans bilgileri: ********************************* çoğu lig maçlarını veriyor.![]()
hatalar olabilir hocam, gereğinden fazla çalışıyor personeller.Tümden gelim olarak bakarsak hastane de aynı anlama varıyor![]()
Aile hekimine kan tahlili yaptırıp sonucu götüreceğim olayı öyle çözdüm.
hatalar olabilir hocam, gereğinden fazla çalışıyor personeller.
sorunun çözülmesine sevindim.
(şahsen geçen hafta yaptığım hata yüzünden bende hastayı iki gün bekletmek durumunda kaldım cuma gününe kadar.)
Annemde çok amaçlı temizlik şeysinden koymuştu ve köpük bastı etrafı. Köpüğü temizlemek daha zahmetli olmuştu.Bulaşık makinesine deterjan kalmadığı için, bulaşık köpüğü müdür nedir ondan koyduk, evi köpük bastı dışarı bile köpük çıkmış nasıl becerdiyse artık...
Bulaşık makinesine deterjan kalmadığı için, bulaşık köpüğü müdür nedir ondan koyduk, evi köpük bastı dışarı bile köpük çıkmış nasıl becerdiyse artık...
Bulaşık makinesine deterjan kalmadığı için, bulaşık köpüğü müdür nedir ondan koyduk, evi köpük bastı dışarı bile köpük çıkmış nasıl becerdiyse artık...
Abi SağolAllahımgeçmiş olsun ne diyim.
Cidden abi nasıl çıktı anlamış değilim. Su çıkmıyor köpük çıkmış yemin ediyorum ilginçli anlar yaşıyoruz atomu Parçaladım bildiğinAnnemde çok amaçlı temizlik şeysinden koymuştu ve köpük bastı etrafı. Köpüğü temizlemek daha zahmetli olmuştu.Bide az miktarda koymasına rağmen makine çoşturdu.
![]()
Sağol abi aynı modelbizim ki iyimiş çok az bulaşık deterjanı ile çalıştı köpük basması olmadı arçelik 6230ht geçmiş olsun.
o kadar uzun ki aynı anda açtığın bir dizi ile iki tane standart film izliyorsun bu sürede.Ya bu Türk dizileri böyle kalitesiz?
Çok dandiri... haklısın abiYa bu Türk dizileri böyle kalitesiz?