LG G3 çatlak sorunu garanti kapsamında tamiri

klavyedeki el

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 yılı aşkın bir zamandır LG G3 kullanıyorum. Telefonumdan gayet memnunum özellikleri tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ancak her G3de olduğu gibi bunda da kendiliğinden çatlaklar meydana geldi. Bunun garanti kapsamında tamiri için kargo ile distribütör firmaya göndermeyi düşünüyorum.
Daha önce böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu? Gönderirsem sorun yaşar mıyım?

Bu konuyla ilgili deneyimi veya fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam merhaba,

Benim cihazımda Delta Servis garantili. cihazım hem alttan hemde üstten çatladı. Şuan hala kullanıyorum. Firmaya gittim değişim istedim ama yapmadılar. Kasayı değiştiriyorlarmış sadece o yüzden şuan bekliyorum zaten 14 ay daha garantisi var. Elbet birgün yollarım :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Diğer kullanıcılar da hep bu şekilde söylediler. Garanti kapsamına giriyor. Telefon değişim olmuyor, kasayı değiştirip yolluyorlar.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yanlış bilmiyorsam kasayla beraber ekran panelini de değiştiriyorlardı ve ekran paneli eskisine göre daha adi görünüyor. Sarı ekran sıkıntısı oluyormuş.

klavyedeki el

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kullandığım cihazdan çok memnunum. Uzun süre kullanmaya devam etmek istediğim için tamir ettirmek istiyorum. Kasadaki çatlaklar giderilsin düzgün bir şekilde yapılsın benim işimi görür. Yalnız bu sarı ekran konusu kafama takıldı.
G2de oluyordu bazı arkadaşlarda ben de gördüm ama G3te hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Eğer bu sarı ekran sorunu ortaya çıkarsa ne kadar sürede ortaya çıkar? Garantinin 1 yılı gitti kaldı geriye 1 yıl bu 1 yıl içinde sarı ekran sorunu ortaya çıkar mı yoksa daha mı geç ortaya çıkar? (ona göre garantili tamir yaptırırım tekrar diye düşünüyorum).

Teşekkürler

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yaptırsan da tekrar çatlayacak. Buna emin olabilirsin.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Benimki de çatlak. Hiç uğraşmayın.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Hadi bakalım hayırlısı, o zaman hiç kasmaya gerek yok.