• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim sinifta bir arkadas galaxy s6 almis telefonla oynarken gordum bunu ustten bildigin iphone gibiydi oo iphone yapmisiz diye gittim yanina telefonu bi cevirdi samsung :D resimlerde felan farklidir demistimde kenarlar bildigin iphone tartismaya bile gelmez.

Öyleydi zaten. Benim eski S6 ile iPhone 6'ya yan yana bakınca🤔

Bizim sinifta bir arkadas galaxy s6 almis telefonla oynarken gordum bunu ustten bildigin iphone gibiydi oo iphone yapmisiz diye gittim yanina telefonu bi cevirdi samsung :D resimlerde felan farklidir demistimde kenarlar bildigin iphone tartismaya bile gelmez.

esas iphone 6 s6'ya benziyor iphone 5s'e kadar ilgisi bile yoktu...

Forumumuzun çok güzel özelliklerinden biri de özel mesajlar. Bi denesenize, hoşunuza gider belki :D

Ben de tam " [MENTION=105823]bt38[/MENTION] nerede kaldı acaba? " diyordum. [emoji14] :D

İphone 6. Şebeke sıkıntısı görmedim daha yeni yükledim. Veee ilk sıkıntısını verdi. Sıkıntı da denmez de tapatalk çöktü. Arayüzde minik donma oluyor [emoji35]
Neyse ben en iyisi tam sürüme kadar dokunmuyayım tahminimce son 2 beta çıkar.

Selamın aleyküm beyler, iyi geceler. Klan arayışı içerisindeyim bu arada :mrgreen:

Yarışma saati yaklaşıyor hazır mısınız cemaat? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...