Telefon oyunlarda kasmaya başladi

halilclk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkeze merhabalar samsung galaxy note 2 telefonum var geçen sene yazın almıştım şimdiye kadar memnun kullanıyordum oyunlarda felan kasmıyordu son 3-4 aydır real racing 3, gta sanan dreas, gta vice city ,gt racing 2 gibi oyunlar kasmaya başladı menüde felan telefon hızlı kasma olmuyor ama oyunlara gelince kasıyor bunun nedeni nedir yardımcı olurmusunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardım edebilcek yokmu lütfen

herkeze merhabalar samsung galaxy note 2 telefonum var geçen sene yazın almıştım şimdiye kadar memnun kullanıyordum oyunlarda felan kasmıyordu son 3-4 aydır real racing 3, gta sanan dreas, gta vice city ,gt racing 2 gibi oyunlar kasmaya başladı menüde felan telefon hızlı kasma olmuyor ama oyunlara gelince kasıyor bunun nedeni nedir yardımcı olurmusunuz

yardım edebilcek yokmu lütfen

yardımmm

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yapabilecek bişey yok note 2 çok eskidi ve oyunlar artık daha yüksek sistem istiyor tek çare yeni telefon almak bence

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama bu oyunları kasmadan oynuyordum şimdi kasmaya başladı
Ilk denilebilecekler telefona hard reset ile temizlemen, ccleaner in temizleme programi var onun ile temizleyip daha sonra ram temizligi yapman. Bunlardan sonra degisme yok ise ve telefon bu surecte dustuyse donanimsal bir sorun da olabilir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung un note4 un altindaki modellerde belli bir sure formatlamayinca yavaslamalar takilmalar oluyor. Bunun yavaslamalarinizin sebebi bu olabilir. Urunu formatlayin. Ardindan hicbir program kurmadan once bu kasan oyunlardan birini yukleyip acin oynayin. eger kasma olmuyorsa devam edin bu sekilde. Ama format atdiginiz ve hicbir program kurmadiginiz halde hala bu oyunkardan birinde kasma oluyorsa donaniminiz yetersiz kaliyor olabilir veya islemciyle oyun arasinda bir uyumsuzluk oluşuyo olabilir.