TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Ee oyun iptal oluyor yani 2 takımada ip gelmiyor avantajı nedir ?Yükleme ekranında yedik biz normal oyunda heralde ctsi vardı![]()
Ee oyun iptal oluyor yani 2 takımada ip gelmiyor avantajı nedir ?Yükleme ekranında yedik biz normal oyunda heralde ctsi vardı![]()
Ee oyun iptal oluyor yani 2 takımada ip gelmiyor avantajı nedir ?
😄 daha çocuklar lol oynuyolar o kafayla strateji yok bide sovmek nedir bilmeden sovuyolar. O kadar degisik tipler var ki hepsine denk geldim oyunda 😔İşte anlamıyorum Facebook'a bakın maske takan veletler var hep LoL sayfalarının yorumlarında drop açıp kendini Hacker zannedip arkadaşlarına anlatıyorlar galiba...
[emoji1] daha çocuklar lol oynuyolar o kafayla strateji yok bide sovmek nedir bilmeden sovuyolar. O kadar degisik tipler var ki hepsine denk geldim oyunda [emoji17]
2. ye evet duruyo bi saat yazıyor hemen anlıyom.Küçük kafalı kayu diye hakaret eden ve 10 harf yazmak için 1 dakika afk durana da rastladın mı :
Dün başlayan ip takviyesi 31 ağustosa kadar devam ediyor ip şenliği için 5 kişi girince 488 ip veriyor bol oyunlar![]()
Seri Galibiyet alabiliyorsaniz normal yoksa aramBu etkinliktr daha seri ip kasmak icin aram mi girmeliyiz normal mi?
Lifesteal rünü sadece dravende kullanılıyor gerek yok bence life steala irelia jax gibi şampiyonlar oynuyorsan 2 attackspeed 1 ad öneririm bunu jungda da kullanabilirsin.riven fiora gibi champler için 3 ad ve bekleme suresiŞimdi size bir sorum var... AD rünlerim ve attack speed ad rünlerim var acaba ad rünlerinde büyüklerde 3 tane lifesteal mi 2 lifesteal bir ad mi yoksa 3 ad mi daha çok işimi görür görüşlerini bekliyorum
Pazartesi zed aldım Salı freelere girdi ne kadar da güzel
Lifesteal rünü sadece dravende kullanılıyor gerek yok bence life steala irelia jax gibi şampiyonlar oynuyorsan 2 attackspeed 1 ad öneririm bunu jungda da kullanabilirsin.riven fiora gibi champler için 3 ad ve bekleme suresiçok anlatamadım gibi ama idare et [emoji16]
Game booster kullan 😀Önceden fps 40 falandı şimdi 20 fps ye düştü. Bazen 10 a falan düşüyor. Fps artıran bir program biliyor musunuz? Tf lerde sıkıntı oluyor
Önceden fps 40 falandı şimdi 20 fps ye düştü. Bazen 10 a falan düşüyor. Fps artıran bir program biliyor musunuz? Tf lerde sıkıntı oluyor
Ekran kartını şu an bakamam bilgisayara geçince söylerim. Game booster kullandın çok kötü yaptı oyunu minyonlar hareket ederken kırmızı hatalar çıktı kırmızı piksel piksel oldu bazi şeyler
Hangi game boosteri?
Tamam alıntı yap söylersin müsait olunca neyin nesiymiş bakalım.
Benimde son 3-4 oyunum böyle malesef afklar flamerlardan geçilmiyorSaçmalığa bakın su skorlarla oyunları kaybettim, takimda is yoktu.![]()
Son oyunlarda kill sayim bayagi iyi bugün şansım da döndü, galibiyetler artardaBenimde son 3-4 oyunum böyle malesef afklar flamerlardan geçilmiyor
Kindred jungle daha efektif bence. Baskina gittiği kolidorda işaretlediği rakibi 3 kisi öldürüp rahatca pasifini kasabilirZaten adc oynamayı severim bu kindred bir harika dostum kesinlikle çok zevkli![]()
Jungle zaten menzili çok düşük adc zor olur ve pasifinden faydalanamazsan hasarı düşüyor.Kindred jungle daha efektif bence. Baskina gittiği kolidorda işaretlediği rakibi 3 kisi öldürüp rahatca pasifini kasabilir