• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Call Of Duty Black Ops Bowman'ın ölümü feciydi
Bu arada okulun önünde iki yollu duble uol geçiyordu. Yolun tekini kapattılar haliyle duble yol oldu iki yollu tek şerit yol. Bizim okuldan da bir kız dikkatsizliği sebebiyle ayağını kapyona kaptırdı şu an hastanede.

Şu sınav sistemini kim çıkardıysa kınıyorum. zabah akşam ders çalışıyorum yav!

arkadaşlar bir konuda acil yardım isteyecem :D

eskiden xp de vs cs oynarken pc'nin tekinden bir ağ oluştururduk, sonra o ağa diğer pc ler ile bağlanırdık, oyunu topluca modemsiz oynardık. şimdi w10 var. nasıl yapacam acaba, denedim beceremedim.

Aslında kendi kendime yetebilen bir tipim. Ama evde tek olunca insan gerçekten sıkılıyor.Konuşacak kimse bulamayınca daralıyorum. Televizyon , bilgisayar ile avunamıyorum.

[MENTION=7414]Ahmethz[/MENTION] iyi senin baş. Bende hepsi var, uykusuzluk cabası. Benim veledi hasta ettik sanırım. Sabah kadar nöbet, sabahın ilk ışıklarında hastane..

@Ahmethz iyi senin baş. Bende hepsi var, uykusuzluk cabası. Benim veledi hasta ettik sanırım. Sabah kadar nöbet, sabahın ilk ışıklarında hastane..

oo büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

benim dünden beri ağrıyor ilaç aldım geçmedi :/

Teşekkürler. Sanada geçmiş olsun.

Diş teli muayenesi ve sonrasında çekilen 3 günlük ağrı..:bored:

Hücre değişimi başlamış her gün iğne var. İğne diyince bile içim kötü olurken nasıl olacağız onca iğneyi...

Bugün forum pert, şuraya bak.. :D

Sabah sabah herkes dökülüyor demek ki!

Perşembe : Perişanlık.

Bugün doğum günüm ve Facebook hiç var olmasa bile hatırlaması gereken (ben onlarınkini hiçbir zaman unutmam) iki yakın arkadaşım bile doğum günümü bu saat olmasına rağmen hatırlamış değiller. Arkadaşlık, dostluk, insan ilişkileri sosyal medya denilen lanet şey yüzünden boyut değiştirdi ve ben bundan nefret ediyorum!

Bugün doğum günüm ve Facebook hiç var olmasa bile hatırlaması gereken (ben onlarınkini hiçbir zaman unutmam) iki yakın arkadaşım bile doğum günümü bu saat olmasına rağmen hatırlamış değiller. Arkadaşlık, dostluk, insan ilişkileri sosyal medya denilen lanet şey yüzünden boyut değiştirdi ve ben bundan nefret ediyorum!
Doğum günün kutlu olsun unutmuş olabilirler bende unutuyorum bazen :D

Unutmak, insanlık hali diye düşünüyorum. Benim unutsalar bile kafama takmam.
Takmak mantıklı değil.

Aile hekimine veya eczanede iğne vurdurtmasın ücret ödeniyor mu?

Sanırım muayene ücreti alıyorlar.

Eczane için tavsiye etmiyorum.

Bugün arkadaş "Kal Ölene Kadar" nakaratlı şarkıyı dinletti, acılıyım bi de bu şarkı ağzıma takıldı. Yatağa yüz üstü yatıp ağlayasım var yemin ediyorum :D

Gençler Discovery yayın grubu CNBC-E'yi satın almış ve CNBC-E'yi kapatıp LTC miydi neydi onu getirecekmiş. Şöyle deli birisi keşke CW'yi getirse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...