Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Sükretmek lazım bu şekle bileEy gidi 8 saat demislerdi ilk basladgımda ona bile şaşırmıştm.
Sükretmek lazım bu şekle bileEy gidi 8 saat demislerdi ilk basladgımda ona bile şaşırmıştm.
Ooo güzel12 Dil [emoji3]
Abi sabret elinden geleni yap kaldı şurda 4 senen[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] Zor valla ne yapalım.[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Aynen diyorum.Sana da kolay gelsin
![]()
![]()
Bu sene bitsinde universite guzel olacak bence.Ooo güzelbende 8 işte lise ceremesi çekiyoruz :/
Abi sabret elinden geleni yap kaldı şurda 4 senenbenim daha 8 senem var okuduğum kadar bir daha okuyacağım....
Güzel olur abi en kral yer zati üniversiteBu sene bitsinde universite guzel olacak bence.
Olay yeri at adamları toplayıp gidelim abi![]()
Abu güldürdünhttp://forum.shiftdelete.net/samsung/303208-mat-mi-parlak-mi-ekran-filmi.html#post3761859
bir tanesi bu diğeri kayıp.
Öyle demeda bizim hocalar o kadsr ovuyo.Üniye gelince hayal kırıklığı olmasndaÜniye girmeden önce oh şimdi yatarız diyoduk bizde ama yok öyle şey
![]()
Üniye gelince hayal kırıklığı olmasndaÜniye girmeden önce oh şimdi yatarız diyoduk bizde ama yok öyle şey
![]()
Okulu bırakıyom o zaman.Bak [MENTION=383050]Virility[/MENTION] 'i dinleyin. Çok haklı.![]()
Öyle de işte bir an önce bundan kurtulmak istemek yan etki yapabiliyorBak [MENTION=383050]Virility[/MENTION] 'i dinleyin. Çok haklı.![]()
Valla abiOkulu bırakıyom o zaman.
Oyunlardaki karakterler ölünce üzülen bir tek ben miyim ?
Sevindim.Yalnız değilsin dostum :/
Sevindim.![]()
ben de dizilerde ölünce üzülüyorumOyunlardaki karakterler ölünce üzülen bir tek ben miyim ?
Tam üzerine bastın. modern warfare ve modern warfare 2 üzerine yazdım zayen bu mesajı.Eminim Call of Duty 4 oynayan herkes sonunda ağlamıştır zaten![]()
Tam üzerine bastın. modern warfare ve modern warfare 2 üzerine yazdım zayen bu mesajı.![]()