Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Arkadaslar windows 10 için radeon hd8750m notebook grafik yongası driver i olan varmı sadece hd8750m özel olacak
Baştan kurdum ama ekstra bişi yapmadım direk indirdim kurdum.Eski sistemden mi kalma, baştan mı kurdunuz? Ben kuramadım, bi anlatsanız.
ben kuramıyorum , ilginç..Baştan kurdum ama ekstra bişi yapmadım direk indirdim kurdum.
Abi hata falan varsa yaz burayaben kuramıyorum , ilginç..
hocam bit uyumundan dolayı yapıyor olabilir.
ona göre indirdim zaten. 64 için . 32 mi indirip denesem?hocam bit uyumundan dolayı yapıyor olabilir.
Çok uğraştım. Windows 10 otomatik güncellemeyi kapatamadım. Biri beni yönlendirebilir mi?
direk w10 kurarsan etkinleşmez ancak orijinal w 8 yada 7 kuruluyken w10 yükseltme yaparsan etkinleşir sonra temiz format atabilirsin:thumbup1: yani tek şart önce yükseltme yapılacak:yes:Merhaba 2 gün önce win 10 pro sürümünü yükledim ancak etkinleştiremiyorum, sitenin birinden cmd basınca şöyle yapın böyle yapıon diyor ama yapıyorum bu seferde 0xC004F0025 hatası veriyor nasıl etkinleştirecem bilmiyorum yardım lütfen...
windows 10 u kurdum. daha önceki windows 8 ve orjinaldi. fakat windows 10 orjinal olmadı. ne yapmam gerekiyor orjinal olarak gözükmesi için?
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 pcde w 8 kuruluyken linkten yükseltme programını indireceksin sistemin neyse 32 64 bit sonra programı çalıştırıp bu pcyi yükselti seçip devam edeceksinwindows 10 u kurdum. daha önceki windows 8 ve orjinaldi. fakat windows 10 orjinal olmadı. ne yapmam gerekiyor orjinal olarak gözükmesi için?