Sizce ne alayım

keskınm28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim sorum şu 1 ay önce iphone 4s aldım ios 9 yükledim çok iyi çalışıyo bazı kasmalar hariç (beni rahatsız etmiyo şahsen)ama telefon hem çok ısınıyo hemde videolarda olsun, ses kayıtları olsun ses kalitesi çok kötü 650-750 tl arası (ikinci el olmak şartıyla) hangi telefonu önerirsiniz video ve ses kalitesi iyi olsun yeter bide bir kaç oyun yüklerim tabi :yes:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim sorum şu 1 ay önce iphone 4s aldım ios 9 yükledim çok iyi çalışıyo bazı kasmalar hariç (beni rahatsız etmiyo şahsen)ama telefon hem çok ısınıyo hemde videolarda olsun, ses kayıtları olsun ses kalitesi çok kötü 650-750 tl arası (ikinci el olmak şartıyla) hangi telefonu önerirsiniz video ve ses kalitesi iyi olsun yeter bide bir kaç oyun yüklerim tabi :yes:
lg g2 alabiliyorsan 800 civarına kesinlikle al tabi

ybncii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 alabiliyorsan 800 civarına kesinlikle al tabi

ben şu an lg g2 kullanıyorum. Telefona çok güzel hızlı fiyat performans bakımından dicek yok ancak ben 3. kezdir servise verdim telefonu. Ekran kasadan 3. kezdir ayrılıyor. alt kasayla ekranın birleştiği yerden sağ alt köşeden sürekli ayrılıyor. Böyle içinde sanki slikon sıkmışta yapıştırmışlar gibi duruyor. Servise sorduk neden oluyor diye. Adamın verdiği cevap harika. Bu ceptelefonu cepte taşımayın. Taşıyorsunuz cepte zorlamada bükülüp atıyor gibi bir cevap aldım. Alırken aklınızda bulunsun muhakkak.

keskınm28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşımda lg g2 var hiç bi sıkıntısı yok baya da temiz kullanmış yani benimde bu aralar hoşuma gitmiyo değil video kalitesi falan olsun çok iyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

brsozl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 o fiyata alınabilecek 2.el en iyi cihaz. Custom ROM olarakta oldukça fazla seçeneğin var. Uzun zaman sıkılmadan kullanabilirsin.

alidagg3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG g2 en ideal telefon bu fiyat aralığında