İphone 6 almayı düşünüyorum fakat?

byolcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sorun okudum internette gerçekten çok sorun çıkıyomu telefonda 6 yı kullananların yorumlarını alabilirymmiyim bu telefonu almalımıyım

ferdixx37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben note 5 aldım gerçekten süper bi telefon tavsiye ederim 4 gb ram ! 16 mp kamera s pen görünüş diğer özellikler felan araştır boş konuşa iphonculari dinleme android kötülüyüolar ama boş

byolcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsungtan ve androidden sıkıldım iphone 6 istiyorum

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
E al ozaman işte sıkıldıysan iostan başka iyisi mi var? Arkadaş öneri yapmış sadece bu arada note 5de sıkıcı bi cihaz değildir. Bende kronik ekran sorunu var. İphone screen clicking diye arat görürsün.

S

SDN Okuru12z

SDN Okuru
iphone 6s almayı düsünüyordum çok yüksek bir fiyatla pazara girecek iphone 6 alsam mı yoksa note 5 mi alsam bilemiyorum hep apple kullandım

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İlla iphone alacağım diyorsan İphone 6+ al. İphone 6 bataryası rezalet fakat 6+ ın bataryası 2960 Mah dı yanlış hatırlamıyorsam.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
rezalet dediğin iphone 6 bataryası bana 2 gün çok rahat yetiyor. neye göre rezalet! gün boyu elinde oyun oynarsan, sürekli internete bağlı şekilde uygulamalarda gezinirsen hangi telefonun batarası iyi ki?

6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bnde 6s almayi dusujuyorum.ama.6s plus alin dio cogu kisi bataryadan ve optik sabitleyici den.dolayi cok para be abi ya 6 mi alsammm 6s mii normalde anroid kullancisiyim iphone gececgm sizce ???

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada 6s ve 6 nin bataryasinin mAH degerleri birbirine yakin ??

G

gordonfreeman

SDN Okuru
iphone 6 kullanıyorum çok memnunum güzel ve stabil çalışıyor tavsiye ederim hız ve performansı çok güzel parmak izi okuyucuda çok başarılı

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
İlla iphone alacağım diyorsan İphone 6+ al. İphone 6 bataryası rezalet fakat 6+ ın bataryası 2960 Mah dı yanlış hatırlamıyorsam.

77f41811fad22cc54203b5102543b249.jpg

Bu mu rezalet gayet güzel kullanım süresi var.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Madem o kadar çok kullanmıyorsun, kullanmayacağın bi telefona o kadar parayı niye veriyorsun? Ne yani bu ortamlarda sekil mi yapıyonuz anlamıyom ki

yorumumdan telefonu kullanamdığım yorumunu nasıl çıkarttınız merak ettim. telefonda oyun oynamamak telefonu kullanmamak anlamına mı gelir? ergenler gibi sabahtan akşama kadar mesajlaşmadığım için telefonumu kullanmıyorum anlamına mı geliyor? sabahtan akşama kadar instagramda tanımadığım 1000 kişinin fotolarına bakıp beğenmemek telefonumu kullanamdığım anlamına mı geliyor? Telefonla konuşuyorum, sosyal ağlarda geziyorum, mesajlaşıyorum ve telefonumun şarjı 2 gün çok rahat gidiyor. Haa cebimde iphonum olduğu için ortamlarda şekil yaptığımı düşünen varsa da şekil de yapıyorum demek ki!

byolcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende galaxy mega var iphone 6 plusta büyük 6nın ekranı ideal benim için ondan 6 istiyodum hem ince güzel falan ama yorumları okuyunca korkmaya başladım hatalar falan

6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 mi alsak fiyati dusecek.simdi yoksa 6s mi alsak ?? Napsak ya bi gelsede 16 ekim bi incelemeleri.gorsek

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şöyle bi önerim var. Emimki bu markaya tapanlar mutlaka 6dan 6s e geçicektir. 2. El iphone 6 temiz bile bulabilirsiniz.[emoji18]

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

İnstagrama suna buna laf edip sosyal ağlarda geziyorum diyorsun garip. Nedir bu sosyal ağlar? Facebook lite mı? Bataryayı yemiyorda kokluyor mu reno clio misali? Günde 1 saat konuşup 1-2 saat sosyae mercalarda gezsen belki 1.5 gün gider i6 bataryası. Yok efendim ben aktif kullanıyorum (bunun için instagram şart değil belki tumblr boy/girl olmayı secmissindir ona karışmak bize düşmez) diyipte 2 gün nasıl diyebiliyorsunuz? Bizimkinden farklı bi seri mi çıkarttı Apple anlamadım ki

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
İnstagrama suna buna laf edip sosyal ağlarda geziyorum diyorsun garip. Nedir bu sosyal ağlar? Facebook lite mı? Bataryayı yemiyorda kokluyor mu reno clio misali? Günde 1 saat konuşup 1-2 saat sosyae mercalarda gezsen belki 1.5 gün gider i6 bataryası. Yok efendim ben aktif kullanıyorum (bunun için instagram şart değil belki tumblr boy/girl olmayı secmissindir ona karışmak bize düşmez) diyipte 2 gün nasıl diyebiliyorsunuz? Bizimkinden farklı bi seri mi çıkarttı Apple anlamadım ki

kardeş sen okuduğunu ya anlamıyorsun ya da işine geldiği gibi yorumluyorsun! ben telefonu elinden düşürmeden telefonu kullanım ile ilgili örnekler vermek istiyorum sen instagram,tumblr vs. saçma sapan şeyler yazmışsın. neyse tartışmaya gerek yok. özet şu benim iphone 6 ımın şarjı bana 2 gün rahat gidiyor. (senin bakış açından telefonu hiç kullanmıyorum ve cebimden çıkartıp hava atmak için sürekli kapalı vaziyette duruyor:D)Ekli dosyayı görüntüle 13690 bak eklediğim fotoda farklı zamanlarda alınmış batarya performanslarım var. uzatmayalım arkadaşın konusunu yeterince kirlettik.
Ekli dosyayı görüntüle 13694

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Vay arkadaş, şu telefona 3000 ve 4000 tl para verecek insanlarda varmış beee.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Al gitsin çok düşünme :) zaten Android istememiş olman dolayısıyla başka seçenek kalmadı ki :)

byolcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aldım çokta memnunum teşekkürler :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yani bakma şu dandroçilere elinde firsatları olsa ilk iphone alacaklar

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben iPhone 6'yı 2.300 civarlarında iken almıştım sanırım, dolar zabırtmadan önce. Ben şuan gayet memnunum. 6s'e geçmeyi de düşünmüyorum. Tamam, Apple'ı seviyorum da, 6s'te bataryayı iyice aşağı çektiler.

Hem, Değerli Android'çiler,
Google'un kurucularından Larry Bilmemne, zamanında Android'i geliştirebilmek için Apple'ın kurucularından Steve Jobs ile görüşmek istemiş. Yani kendisi bir bakıma, Steve Jobs'ı kendisinden üstün görüyor. Ve öyle de zaten.