Xperia Z1 için Android 5.1.1 Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Z, Z1'den önce aldı hocam:)

Bu sözün üzerine heyecanlandım Tekrar kontrol ettim. :( Yok hala 5.0.2 (10.6.A.0.454) :)

[MENTION=329764]ProRat`[/MENTION] şimd ibir araştırdım evet 1 hafta önce dağıtılmaya başlanmış :) Muhtemelen bana hala gelmedi, hep böyle yapıyorlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birde m4 aqua ya gelse iyi olacakta işte bilgisi olan var mı gelecek mi gelmeyecek mi?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu sözün üzerine heyecanlandım Tekrar kontrol ettim. :( Yok hala 5.0.2 (10.6.A.0.454) :)

@ProRat` şimd ibir araştırdım evet 1 hafta önce dağıtılmaya başlanmış :) Muhtemelen bana hala gelmedi, hep böyle yapıyorlar :)

Hocam bana da gelmedi ama ben beklemedim ftf yükledim sabırsızlanıyorum :D

Myj0E1.png

Reaksiyon puanı
10,315
bravo sony, daha dünkü modeli note4'e veremeyen samsung adlı çakala iyi bir kapak yaptın.

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
sony z1 5.1.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon çalınca ne titriyor ne de ses çıkartıyor ayarlara baktım sadece titreşimi açabildim ama ses hala yok nasıl yapılır yardımcı olabilir misiniz? güncellemeden sonra oldu.

S

SDN Okuru1

SDN Okuru
simdi yüklüyorum daha yeni geldi

kolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony z1 5.1.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon çalınca ne titriyor ne de ses çıkartıyor ayarlara baktım sadece titreşimi açabildim ama ses hala yok nasıl yapılır yardımcı olabilir misiniz? güncellemeden sonra oldu.

Aynı sorun bende de var?

ibrahimbjk1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaktı beni Lollipop, batarya deşarj olmaya başladı. 60%'tan sonra kullanılamaz hale geldi

beyhan.k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, güncelleme yaptıktan sonra kamera, video oynatma gibi bir kaç uygulamada sıkıntı yaşadım. Telefon da bayağı kasıyordu, Pc suit ile onar yapınca telefon şimdi oldu canavar bir gün giden şarj iki gün çok rahat gidiyor. Tavsiyem güncellemeden sonra mutlaka onar yapmalısınız. Tabi rehber,resim vs. yedek almayı unutmayın.

B

Blueturks

SDN Okuru
Beyler root işlemini nasıl yaparım 5.1.1 yuklu bootloader kurılmamıa detaylı anlatılan bi link yokmu?