12 sınıfta Açığa Geçmek

onthetepeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12.sınıfdayım sınıfta ders çalışma ortamı adına hiçbirşey yok ben açığa geçip ordan bitirim 1 yıl boyunca dershanedeen çaışım yararıma mı olur
bide 12 sınıfta kaç kredi verilir?? acil yardım:hammer:

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
12.sınıfdayım sınıfta ders çalışma ortamı adına hiçbirşey yok ben açığa geçip ordan bitirim 1 yıl boyunca dershanedeen çaışım yararıma mı olur
bide 12 sınıfta kaç kredi verilir?? acil yardım:hammer:

Bak işte dersaneler de yada şimdiki adıyla Temel liselerde tam olarak bu noktaya parmak basıyor. Seni okuldan alıyorlar açık liseye yazdırtıyorlar. 12. sınıfı açıktan bitirmiş oluyorsun. Tabi içeriden okumaktan daha iyi ve avantajlı (Sınıf geçme konusunda.)

+ olarak da seni sınava hazırlamış oluyorlar Klasik dershane durumu. Sadece yöntem farklı. HErhangi bir Temel liseden bu konu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin.

Bide şunu söyleyeyim bunu eğer düz lisede isen yap Meslek lisesinde isen hiç düşünme bile.

onthetepeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok Ben Anadoludan Geçmek istiyorum Sınıf Sınıf Değil Bir Sene Boşa gitsin istemiyorum yol arıyorum

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yok Ben Anadoludan Geçmek istiyorum Sınıf Sınıf Değil Bir Sene Boşa gitsin istemiyorum yol arıyorum

Dediğim gibi şimdi dershaneler Temel Liseye dönüştü. Onlarla görüşürsen sana daha tatmin edici cevap verebilirler. Sana yakın olan tüm yerleri ara.