iPhone 6s'e 2 GB RAM Etkisi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 6s'e 2 GB RAM Etkisi!

iPhone 6s ile yükseltilen RAM kapasitesi iOS'e yeniden hayat veriyor. Peki, iPhone 6s modellerinde kullanılan 2 GB RAM iOS'in çalışmasını nasıl iyileştiriyor? Detaylar haberimizde.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
1 gb da yetiyor da günlük kullanımda en çok safaride gark yaratabilir.

aspend0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1gb ramde 4 tane açılan sekmedede aynı durum oluyormu ?
birde safari gibi chrome firefox gibi uygulamalardada bu durum aynımı
androidden iosa geçicemde 6s biraz bütcemin üzerinde kalıyor bilen birisi yardımcı olabilirmi ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
1gb ramde 4 tane açılan sekmedede aynı durum oluyormu ?
birde safari gibi chrome firefox gibi uygulamalardada bu durum aynımı
androidden iosa geçicemde 6s biraz bütcemin üzerinde kalıyor bilen birisi yardımcı olabilirmi ?

Hocam ben 3-4 sekme kullanıyorum genelde çok bir problem olmadı. 5-6'nın üstüne çıkınca tekrar yükler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
iPad Air de 1 gb ram'in sıkıntıları çok fazla iPhone da bilemem de keske bir sene bekleyip Air 2 alsaydim diyorum bazen

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ekim de yeni ipad etkinliği oluyor , yenisi çıkarsa alırım onu 64 gb bir tane fiyati düştüğünde şimdilik idare ediyor bu :)
eylüldeki etkinlikte yeni ipadler çıktı ekimde bir daha etkinlik olacağını zannetmiyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ekim de yeni ipad etkinliği oluyor , yenisi çıkarsa alırım onu 64 gb bir tane fiyati düştüğünde şimdilik idare ediyor bu :)
İdare ediyorsa onuda alma bence. Ama olay iyice gıcıklaşmışsa bilemeyeceğim senin bileceğin iş o :)

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
1GB ile IOS çatır çutur çalışıyor diyen arkadaş, Yenilikçi(!) Apple'ın Samsung'daki ekranı ikiye bölüp 2 uygulamayı aynı anda çalıştırma olayını neden sadece Ipad'e verdiğini ve neden yeni Iphonelerin ramini 2 katına çıkardığını sanıyor ki? Ram yetmediğinden...