iPhone 6s Plus Bataryasından Kötü Haber!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tamamda ben anlamıyorum bu isi. Ilk ciktigi zamanlarda az enerji tükettiği icin hadi yeterli oldu. Fakat gelicek olan updateler ile bu değişmiyicek mi yavaş yavaş. Ayrıca yeni çıkan yüksek grafikli oyunlarda ne yapicak bu batarya. Yazılım ile Donanım arasında uyuyum ust düzey olabilir fakat yanlış gibi geliyor bana.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Tamamda ben anlamıyorum bu isi. Ilk ciktigi zamanlarda az enerji tükettiği icin hadi yeterli oldu. Fakat gelicek olan updateler ile bu değişmiyicek mi yavaş yavaş. Ayrıca yeni çıkan yüksek grafikli oyunlarda ne yapicak bu batarya. Yazılım ile Donanım arasında uyuyum ust düzey olabilir fakat yanlış gibi geliyor bana.
Oyun oynamak haram olur artık.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu akıllı telefon dünyası artık b**ka sardı. Yok onun bataryası. Yok onun güncellemesi. Android ,iOS. Çok sıktı.

xx_bey_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 plus bunun yanında adam adam... görürsünüz bakın alanlar 6 plus ı arayacak.

saltmedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Updateler, yeni oyunlar gelince sen 7 plus al diye yapıyorlar. Aslında bu telefonların hepsi akışkan çalışacak donanıma sahip. Apple'ın yeni model çıkaracağı dönemde eski telefonları özellikle yavaşlattığını herkes biliyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Updateler, yeni oyunlar gelince sen 7 plus al diye yapıyorlar. Aslında bu telefonların hepsi akışkan çalışacak donanıma sahip. Apple'ın yeni model çıkaracağı dönemde eski telefonları özellikle yavaşlattığını herkes biliyor.

Tamamda önceki nesil yavaşlamıyorki.

İstBlt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde aslında aklıma takılıyor çok saçma geliyor ama ben genede 6s plus alacak gibiyim nedenini söylemek istiyorum alınca en az 5 sene kullancam çünkü bu benim 2. telefonum olacak satınca para etsin uzun ömürlü olsun gibi sebepleri var pahalı ama alırken de satarken de note 5 alsam en fazla 3 hadi bilemedin 3.5 sene kullanırsın ama iphon u en az 5 sene kullanırım diye düşünüyorum şimdi 11. sınıfım diyolar ki gel en iyisini alalım(yani hangisini istiyosan) sonra kendi paranı kazanıncaya kadar sana telefon yok dediler bende 6s plus ı bekleyelim dedim çıkınca alırız yanlışmıyım? yani yanlış mı düşünüyorum

İ

İphone tavsiye

SDN Okuru
Abi sen bu telefonu almayı düşünüyorsan bence en akıllıca tercihi yapıyorsun ben iPhone 4s kullanan biri olarak ios 9 da telefonun hiç kasmadığını söylüyorum çünkü apple telefonu yavaşlatacak bir uptade yapmaz 4 yıldır kullanıyorum bu telefonu bir kere kastıysa intihar ederim gelelim iPhone 6s e bu telefon dünyanın en iyi telefonu bence çok sağlam çok güçlü ve acayip kaliteli bu telefonu alırken tereddüt bile etmemek lazım ve ben bu telefonu alacağım