ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
hocam noldu ? Dedim işte amd ye laf atmayın
![]()
amd'ye değil gort'a taş attım...
hocam noldu ? Dedim işte amd ye laf atmayın
![]()
amd'ye değil gort'a taş attım...
Olur mu öyle şey hocamHarçlık almadan kalabalık ortamdan kaçtım[emoji3]
Olur mu öyle şey hocam![]()
Abi sen kimsin evdeki Amd fanı kim gort senin neyin? :404:
Haklısın öyle ortamlar banada sıkıcı :/Pek sevmiyom kalabalık ortamları. Ayakta dolaşmaktan sıkılıp elleri öpüp kaçtım.
Haklısın öyle ortamlar banada sıkıcı :/
KatılıyorumBir de küçük çocuklar olunca çekilmez oluyor.
Z2 ye güncelleme geldi hayırdır detay da yazmıyor.
![]()
Bu güncelleme z3 içinde dağıtımda küçük çapta hata düzeltmeleri içeriyor sanırım birde z3 de smal uygulama çekmecesinde tarayıcı ugulaması değişmiş yeni arayüzdeki gibiZ2 ye güncelleme geldi hayırdır detay da yazmıyor.
![]()
Hayırlısı.
Abi iPhone da hangi kılıfı kullanıyorsunuz?
Türkiye'de satılıyor mu?
Ben Türkiye'den almadım ama satılıyor. Bakıp link atıyım bekle.
Suan Usb kampanyası yapan yerler var mı ? Geçenlerde Toshiba nin vardı hepsiburada da onun gibi birşey lazım acelesi yok.
Ben Türkiye'den almadım ama satılıyor. Bakıp link atıyım bekle.
Teşekkürler. 2. Sıradaki hepsiburada da 35 TL ye gördüm olmadı onu alırım. Otg lazım olacak azıcık.Toshiba 32gb Hayabusa Usb Flash Bellek GittiGidiyor'da 187701144
usb 2.0 ...
Sandisk Ultra Dual 32gb Usb (sddd-032g-g46) GittiGidiyor'da 188297241
Sandisk Cruzer Switch 32gb Usb Bellek Sdcz52-003 GittiGidiyor'da 187722572
sınırlı sorumluluk içerir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sandisk-32-gb-usb-bellek-cruzer-blade-187641736
buda var.
Buldum. Candyshell siyah kırmızı alabilirim. Kırmızı siyahı hoşuma gitti. Bir kılıfı tasarımı hoşuma gitti diye aldım. Sert plastik çıkartırken kırılıyordu.
Hayırlı olsun. İyi kılıftır.
İyi bayramlar hocam. Hocam konuyu başlatan sen olarak neden gelmiyorsun.Herkese iyi Bayramlar.
Teşekkürler. 2. Sıradaki hepsiburada da 35 TL ye gördüm olmadı onu alırım. Otg lazım olacak azıcık.
Hocam spigen fena koruyor yalnız. Kılıf takınca telefondan soğuyorum o da var da işte gene de sen bilirisn.Spigen düşünmüştüm de o da sert plastik. Ozaki varmış. D&R'larda bir de ona bakıcam.