Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
A101 e gelen power bank'i hunharca sömürüsler. Bir tane aldık daha alacağız bulamıyoruz...
Hocam A101'e, BİM'e öyle eşyalar geldiğinde insanlar kapış kapış alıyorlar. Hızlı olmak lazım. Hemde çok hızlı.A101 e gelen power bank'i hunharca sömürüsler. Bir tane aldık daha alacağız bulamıyoruz...
Sabah uğradık vardı aldık öylesine bir tane dedik yine alalım bulamadık. Neyse ihtiyaç yok zaten maksat stok yapmaktıHocam A101'e, BİM'e öyle eşyalar geldiğinde insanlar kapış kapış alıyorlar. Hızlı olmak lazım. Hemde çok hızlı.
Paskalya bayramı olsa olurdu da elin gavuru kurban bayramı diye niye indirim yapsın kendi inancında yok kiBayram niyetine Steam'de indirim oluyor mu ya?![]()
Bi' oyun satış platformu Ramazan Bayramı'nda indirim yapmıştı. Belki Steam de yapar diye düşündüm.Paskalya bayramı olsa olurdu da elin gavuru kurban bayramı diye niye indirim yapsın kendi inancında yok ki![]()
Bi' oyun satış platformu Ramazan Bayramı'nda indirim yapmıştı. Belki Steam de yapar diye düşündüm.![]()
G2A'ydı doğru. Anca hatırladım.G2A.com yapmıştı ki , Türklerin dikkatini çekebilmek için.Türkçe dili eklenmişti o zamanlar anladınız onu :mrgreen:
siz siz olun titanium backupdan sistem uygulamaları güncellemelerini rom'a entegre et seçeneğini kullanmayın, hele ki google play hizmetleri üzerinde
Hocam geçmiş olsun ne oldu ?siz siz olun titanium backupdan sistem uygulamaları güncellemelerini rom'a entegre et seçeneğini kullanmayın, hele ki google play hizmetleri üzerinde
Noldu ki hocam?
Hocam geçmiş olsun ne oldu ?
Bulabilirsen bir yöntem alırım bir dal.Bu sağlık bakanlığının mesajları nasıl engelleniyor bilen var mı?
Çok can sıkıcı olmaya başladı.
Abi sende note 5 mi var şimdiBulabilirsen bir yöntem alırım bir dal.
Genellikle vodafone'a avea'dan önce geliyor bu toplu diye tabir edilen SPAM mesaj bir bunu anladım.Bulabilirsen bir yöntem alırım bir dal.
kaspersky internet zımbırtısının çağrı ve sms engellemesi varmış .
Pardon sms diyor [emoji23]
Genellikle vodafone'a avea'dan önce geliyor bu toplu diye tabir edilen SPAM mesaj bir bunu anladım.
Anneme bir gün once gelen mesaj bana dün geldi. Şimdi de bayramını kutlamış annemin yarın da mesajımı alırım.
gort onu kullanıyor android tel ve tablette onu satın almış...
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Sorması ayıp Gort tanıdık mı ya da tanıdıkdan da mı yakın?
Gort'un kim olduğunu bilmiyorum.Gort'u bilmiyor musun? Adamın hakkında kısmında intel kullananlar bilgisayardan anlamaz yazıyordu.