Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
İcloud saklama alanı planları güncellenmiş. An itibariyle 1 TB'a yükselttim.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ios 9 apple nabıyorsun ipad mini 1im kasmaya başladı spotlishts arama bölümü açılırken kasıyor youtubedan video izlerken bi anda elma gördüm tablet yeniden açıldı apple sen hayırdır?
edit:ios 9 çok kötü olmuş stabillik açısından 7 bile daha iyiydi :D acil güncelleme gelir buna arkadaşlarını bul uygulaması 4 kere çöktü ya 2 dkda bu ne :D

başka bir edit daha: @ArdaBrkee yanlız ben ordan kaç tane beleş uygulama aldım şu ana kadar son zamanlarda unutuyorum 30 haftadır almadım ama infitiy blad-1-2 gibi çok fazla şeyim var o zamanlar paralıydı bunlar bilmiyorum şimdi

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iPad'imi fabrika ayarlarına geri döndürüp yedeğimi geri yüklemek istiyorum.
Bunun için iTunes'taki Şimdi Yedekle butonuna bastım. Bittikten sonra iPad'i fabrika ayarlarına döndürmek için iPad'i Geri Yükle butonuna bastım. Ardından "satın aldığınız öğelerden henüz iTunes'a aktarılmamış olanlar var eğer sürdür butonuna tıklarsanız satın aldıklarınızı tekrar almanız gerekecektir." Tarzında bir bildirim geldi.
Ama ben yedeğimi almıştım? Emin olayım diye bir danışmak istedim.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Hayır niye sadece iPad Air modeline veriliyor tam özellikler gitti bizim iPad mini güme :p

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings şimdi bana uyan da balığa gidelim deme ama Candice hamileymiş ancak öğrendim.

Dizi için bir süre bol giydirirler sonra ne olacak.

Bye bye Forbes.

Zaten TVD'ye Ian'ın sırf evlendi diye şu zamana kadar Delena destekleyen adamın Stelena destekliyorum deyişi ve Nina'nın diziden ayrılışı yemin ettirmişti bana. Şimdi kalan ve tek sevdiğim kız da diziden çıkıyorsa sırf hasılat için yapacakları 7. Sezonları ellerinde patlayacak.

Julie sen yeterince fanın ahını Delena'yı bitirip Klaroline'i keserek almıştın şimdi yan bu dertle.

Uyan da balığa gidelim. :mrgreen:

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayır niye sadece iPad Air modeline veriliyor tam özellikler gitti bizim iPad mini güme :p
Zaten iPad Mini'de 512MB bellek var iPad 2'de iOS 7 kötü çalışıyorken Mini'de güzeldi ama her şeyin maalesef sınırı var :(. Bende zamanında seviyordum Mini'yi.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Zaten iPad Mini'de 512MB bellek var iPad 2'de iOS 7 kötü çalışıyorken Mini'de güzeldi ama her şeyin maalesef sınırı var :(. Bende zamanında seviyordum Mini'yi.
ALışkanlılar arkadaşım kızıma verdim zaten de hani diyor ikiye bölünme yok bunda hadi nasıl cevabını vercez :D cevap yok yenisine göz diker sonra :D

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yeni emojiler gelmiş. 🙃🤑🤗🤓🤔🙄🤐🤕🤒✍.....

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube;faVehTuR2iA]https://www.youtube.com/watch?v=faVehTuR2iA[/video]

Hahaha :D :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Uygulama ici satın alma derken...

eb0a7f19f0e7fa84ea4642f01d4feef1.jpg

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ekran kartını Driver Booster 2 üzerinden güncelledim.
Ama güncelleme bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı. Ve ekran yana doğru kaydı. Ekranın sağ tarafında 1.5-2cmlik bir siyahlık var.
Bunu nasıl düzeltebilirim?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sen daha iyisi için çabalarken, o sana düşünceni söylediğin için DEFOL diyor ya... Yaşama sevinci böyle eksiliyor işte!

Reaksiyon puanı
16,128
Ekran kartını Driver Booster 2 üzerinden güncelledim.
Ama güncelleme bittikten sonra yeniden başlattım bilgisayarı. Ve ekran yana doğru kaydı. Ekranın sağ tarafında 1.5-2cmlik bir siyahlık var.
Bunu nasıl düzeltebilirim?

monitör ne marka? benim aoc e960swn otomatik ortalıyor yada sol baştaki butona basıyorum...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar amazon underground diye birşey var çoğu ücretli uygulamayı ücretsiz veriyor.amazon hesabınızın ülkesini usa yapın yeni uygulamasını kurun
The Amazon App
uygulamayı açınca apps sekmesinin orda underground seçeneği var ordaki bütün uygulamalar ücretsiz belki işinize yarayan bir uygulama bulabilirsiniz mesela bana scan programı lazımdı genius scan+ ücretsizdi indirdim şimdi.
Edit:işin içinde bir iş var biryerlerden para alıyor ama bakalım.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar amazon underground diye birşey var çoğu ücretli uygulamayı ücretsiz veriyor.amazon hesabınızın ülkesini usa yapın yeni uygulamasını kurun
The Amazon App
uygulamayı açınca apps sekmesinin orda underground seçeneği var ordaki bütün uygulamalar ücretsiz belki işinize yarayan bir uygulama bulabilirsiniz mesela bana scan programı lazımdı genius scan+ ücretsizdi indirdim şimdi.
Edit:işin içinde bir iş var biryerlerden para alıyor ama bakalım.
923c9f155dfe1b45673acec9fe556cd9.jpg

Bende böyle ekran geliyor. Vpn falan mı kullanmak gerekiyor? :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Efsane olmuş bayıldım.Oriental Poison -Müzik bölümüne koymak istemedim herkesin dinlemesi gerek bir şarkı bence :thumbup: -

[video=youtube;dIlBjQV-et8]https://www.youtube.com/watch?v=dIlBjQV-et8[/video]

Sadece melodi eğer hızı 0.5 yaparsanız sonuç :türkü 1.5:kopmalık 2.0: horon :D

[video=youtube;O41MUTjBdtc]https://www.youtube.com/watch?v=O41MUTjBdtc[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...