Adobe premire pro

horsedick66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar ben adobe premier pro ücretsiz kullanım indirdim sonra onu cracklamya çalışyım açılmadı.Sonra bilgisayardan kaldırdım.tekrar yükledim. Uygulama düzgün başlatılamadı 0xc000007b hatası verdi arkadaşlar söyleyin çok lazım

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
MAster Collection CS6 sürüm yüklemenizi tavsiye ederim zira *.dll ile kullanım daha sağlam oluyor.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Torrent torrent o yüzden amtib.dll'yi değiştiriceksin. Kesin önerim Camtasia falan kullanman.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
adobeyi PR yi düzeltemeyizmi
Komplike bir yazılım tam projelerinin ortasında hata alırsan saç baş yolarsın arkadaşın dediği gibi temiz bir kurulum ve içinde mutlaka bulunan "DLL" dosya ile yama tavsiye edilir. :thumbup1:

horsedick66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açılmıyo tıklıyorum o hata veriyo camtasia da çok amatörce yama tavsiyesi nasıl ?

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
açılmıyo tıklıyorum o hata veriyo camtasia da çok amatörce yama tavsiyesi nasıl ?

Elinizdeki setup ile ilerlemek isterseniz CCleaner ile pc'yi temizleyin ve eski kuruluma dair hiç bir şekilde iz kalmasın yeniden yükleyin ancak diskinizin başka bir bölümüne deneyin. Son olarak başka bir setup denemenizi tavsiye ederim. Yama olayı ise yukarıda bahsettiğimiz gibi kurulum sonrası sadece *.dll dosyasını değiştirerek kolayca yapılıyor.

horsedick66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka setup derken ? Ben adobden indiyorum. hep aynı klosöre yüklüyor onu nasıl değiştiricem.yada premiere pro gibi iyi program varmı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dll leri değişrirerek yaptım yine aynı hatayı veriyo

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
başka setup derken ? Ben adobden indiyorum. hep aynı klosöre yüklüyor onu nasıl değiştiricem.yada premiere pro gibi iyi program varmı

Bu şekilde zaten yasal olmayan bir kurulum yapamazsınız. Tam olarak nasıl bir program arıyorsunuz ? ne gibi işlerde kullanacaksınız bunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

ProShow Gold basit ve bir okadar işlevsel slayt ve video uygulamalarından biridir. Adobe Premier Pro Kullanımı hakkında az da olsa bilgi sahibi olmanızda fayda var.

horsedick66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben minecraft oyunun çizgifiliminin montajlarını yapıcam

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
ben minecraft oyunun çizgifiliminin montajlarını yapıcam
Anladım dediğim gibi yasal olarak satın alma sürecini bizde isteriz ve tavsiye ederiz ancak malum parasal şartlar günümüz ve ülkemiz gençliği için uygun değil. Bu nedenle Torrent sitelerinden CS6 sürümü bulabilirsiniz. Sonrasında takıldığınız bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım .

Başarılar...