İphone 6 plus kırıldı

bedvulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardım. 5 gün önce bimex den iphone 6 plus aldım kırılmaz cam da taktırmama rağmen 30 cm den düşüp ekranı çatladı.Dokunmatiği falan çalışıyor ama kasada da çizikler var.Bimexe gönderdim 10 gün içinde sonuçlanıcakmış sizce ne kadara tamir olunur ya da yenisi verilir bilginiz var mı çok üzgünüm

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Forumda kaç kere üstüne basa basa söyledim: Böyle bir durum olduğunda, eğer İstanbul'da iseniz Apple Store'a, eğer İstanbul'da değilseniz, Apple Premium Reseller dediğimiz yerlere yani Pupa, Troy, Loom, Lydia ve Gürgençler'e gidin. Apple Premium Reseller'lar, Apple Türkiye iş ortaklarıdırlar. Yani Apple'a en yakın yerlerdir.

TEKRAR SÖYLÜYORUM: Ya Apple Store, ya Apple Premium Reseller ya da hiç. Aksi takdirde, başınız çok ağrır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar yardım. 5 gün önce bimex den iphone 6 plus aldım kırılmaz cam da taktırmama rağmen 30 cm den düşüp ekranı çatladı.Dokunmatiği falan çalışıyor ama kasada da çizikler var.Bimexe gönderdim 10 gün içinde sonuçlanıcakmış sizce ne kadara tamir olunur ya da yenisi verilir bilginiz var mı çok üzgünüm

Garanti disi olacak muhtemelen. Apple onarim bedeli normal iPhone6 icin 379 tl plus olanda 400 kusur olması lazım diye biliyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
Forumda kaç kere üstüne basa basa söyledim: Böyle bir durum olduğunda, eğer İstanbul'da iseniz Apple Store'a, eğer İstanbul'da değilseniz, Apple Premium Reseller dediğimiz yerlere yani Pupa, Troy, Loom, Lydia ve Gürgençler'e gidin. Apple Premium Reseller'lar, Apple Türkiye iş ortaklarıdırlar. Yani Apple'a en yakın yerlerdir.

TEKRAR SÖYLÜYORUM: Ya Apple Store, ya Apple Premium Reseller ya da hiç. Aksi takdirde, başınız çok ağrır.
%100 doğrusu bu öncelikli hedef apple store olmalı ancak onlar yardımcı olabilir.

bedvulf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 17 yaşındayım daha önce ne bu foruma girdim ne bi şey.o saydığınız yerlerin de adını dahi duymadım ne yazık ki ilk apple ürünümdü.telefonum apple garantili bimex kargoyla istanbul apple store a gönderdi zaten benim gitmemle arasında fark var mı? adapazarındayım ben istanbula gitmem imkansızdı.Telefonun ekran yenilenmesini istemiyorum çünkü kasa da çizildi zaten o zaman uymuyormuş büyük ihtimal yenisini veriyolarmış.700-800e mal olur dediler:( telefon çalışıyordu ama arama falan yapabildim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

üzüldüm çok üniversite hediyemdi tıp kazandığım için almıştı babam.1 hafta dahi kullanmak nasip olmadı:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakız kasa olmasından önce kırılgan olmasından şikayet konusu... kronik sorunlu bir model keşke hiç almamış olsaymışın...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arkadaşların dediği gibi 300-400 tl arası bir masrafı çıkar

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Büyük geçmiş olsun. Daha bir haftalınkken hasar görmek kötü. Benimde arabada başıma gelmişti. Bir haftalık arabaya arkadan vurmuşlardı. Üzülmüştüm. Bu acı aynı olsa gerek.

S

SDN Okuru 1

SDN Okuru
Arkadaşlar benim acil bir sorum var bu sene teoga giricem ve kazanınca istediğim telefonu alacaklar ben note 4 ile note 5 arasında kaldım note 5 SD kart yüzünden Vazgeçtim bana yardımcı olabilir misiniz ?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Ben gittim apple store a kullanıcı hatasından dolayı 470 lira mı ne ekran parası verirsin ekranını değişirler ama kasayı değişmezler söliyim yeni telefon istersende 1300 tl dolaylarında para verip alabilirsin ancak gittiğimde senin gibi bir müşteri vardı ona öyle dediler ordan biliyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
200 tl civarında para istiyorlar benim bildigim....