Super Temizlik & Pil Tasarrufu

fuzulee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sizinle uygulamamı paylaşmak istiyorum lütfen kullanıp yorum yapın ve puan verin geliştirilmesine yardımcı olun şimdiden teşekkürler
smile.png

Link : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seventwoone.superpowersaver&hl=tr

2a0cj0i.jpg

Super Temizlik&Pil Tasarrufu

Eğer mükemmel bellek ve ram temizleme,güç tasarrufu istiyorsanız bu kullanışlı ve basit uygulama tam size göre.

Ekran kapandığında Gsm Modu(MTK çipset, GravityBox, CyanogenMod), Wifi , Bluetooth , Gps , Mobil Veri , Wifi - Tethering kapanır ve arka plandaki tüm uygulamalar temizlenir(Ram temizleme) , ekranı açtığınızda ise önceden açık olanlar tekrar açılır.

Uyut (ROOT) - Artık uygulamalarınızı uyutabilir ve uyandırabilirsiniz,böylece daha fazla pil tasarrufu sağlarsınız(Bu uygulamalardan bildirim gelmemesi sorununa yol açabilir !).

Önbellek Temizleme - Telefonunuzdaki bütün uygulamaların önbelleğini temizleyerek(uygulama verileri silinmez) telefonunuzu hızlandırın.

yusfrdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bu uygulamada ekran kapandığında sadece bir uygulama için mobil verinin açık kalmasını sağlayacak bir şey var mı?
Örnek sadece whatsapp için internet açık kalsın diğer uygulamalar için mobil veriyi kessin. Xperia lardaki stamina modu gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba [MENTION=469150]yusfrdem[/MENTION],söylediğiniz şey androidin yaşam döngüsünde yok maalesef,internet açıktır yada kapalıdır,yani herhangi bir uygulama bağlantı isteği gönderdiğinde bağlan sonra interneti kapat gibi bir durum söz konusu değil,yanlış anladıysam daha detaylı yazın lütfen soruyu.

yusfrdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba @yusfrdem,söylediğiniz şey androidin yaşam döngüsünde yok maalesef,internet açıktır yada kapalıdır,yani herhangi bir uygulama bağlantı isteği gönderdiğinde bağlan sonra interneti kapat gibi bir durum söz konusu değil,yanlış anladıysam daha detaylı yazın lütfen soruyu.

Şöyle izah edeyim o zaman;
xperia cihazlardaki stamina modunu bilirsiniz. Bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse;
Stamina modunu aktif ettiğiniz zaman telefonun mobil verileri ekranı kilitlediğiniz sırada devre dışı kalıyor. Ancak, belirli bir uygulama için mobil veriyi açık tutabiliyor. Yani sadece whatsapp ve gmail için veriyi açık bırakıp kalan her şey için kapalı hale getirebiliyorsunuz.
Bilindiği gibi androidde şarjın bitmesine sebebiyet veren şey çok büyük oranda mobil veridir. Böyle olunca stamina moduda güç tasarrufu yapma konusunda bir hayli işe yarıyor..

Uzun lafın kısası, diğer android cihazlar için bu denli bir program mevcut mudur? Ekran kapatıldığında mobil veriyi kesen uygulamalar mevcut. (Yine de önerilerinizi yazmaktan çekinmeyin) Ama benim istediğim şey sadece bir kaç uygulama için açık bırakıp diğerleri için veriyi kesecek bir uygulama..

Bildiğiniz bütün önerileri yazabilir misiniz? Umarım bana ve benim gibilerin derdine derman olur..

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel bir uygulamaya benziyor. teşekkürler.

yusfrdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@yusfrdem şimdi anladım demek istediğinizi,interneti kapatmak değilde o uygulamanın arka plan verilerini kısıtlamak söylediğiniz,evet istediğiniz gibi bir uygulama buldum link aşağıda,ayrıca fikir verdiğiniz için teşekkürler bende uygulamama ekleyeceğim,teşekkürler ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall

Programı bir kaç gün tecrübe edip buraya yazarım. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Eğer sizde programa eklerseniz gerçekten daha işlevsel hale gelir. Ekledikten sonra buradan bildirirseniz sizin programı da dener deneyimlerimi yazarım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Önerdiğiniz program malesef işe yaramadı. Arka plan verilerini kapatmama rağmen bildirim gelmeye devam ediyor. Demekki kısıtlamıyor veriyi hiç bir şekilde.