Veri tabanı HATASI

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gatot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gatot

Öğrenci
Katılım
10 Temmuz 2015
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir siteye şimdi giremiyorum her gırmeye kalktıgım da yukardaki konu başlıgındakı hata cıkıyor(orijinali: An unexpected database error occurred. Please try again later. ).Tarayacı değiştirdim ve de chromeyi kaldırıp ccleaner ıle temızledıkten sonra tekrar ındırdım yıne de sorun kalkmadı.Şimdiden teşekkürler
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorun sende değil ki adamların veritabanlarında senin yapabileceğin hiç bişey yok adamlarla iletişime geçebiliyosan mail at hoş aynı veritabanını kullanıyolarsa o da işe yaramayacaktır da neyse.
 

Gatot

Öğrenci
Katılım
10 Temmuz 2015
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Sorun sende değil ki adamların veritabanlarında senin yapabileceğin hiç bişey yok adamlarla iletişime geçebiliyosan mail at hoş aynı veritabanını kullanıyolarsa o da işe yaramayacaktır da neyse.[/QUO7TE]


peki dostum bunca kisi girerken ben neden giremiyorum hani onlar da neden bu hata çıkmıyor..Veri taban hatası neye gore çıkıyor ya da umarim anlatabilmisimdir dostum :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Site yöneticileriyle görüş ben veritabanını ya da yazdıkları kodu görmeden ne desem boş olcak burdan. Onların bi fikri vardır ya server güncellemesi almışlardır yada server taşımışlardır belki sayfanın kod yapısını değiştirdiler baştan kodladılar fln.. Neyse en kesin ve en mantıklı çözüm adamlarla iletişime geçmen olur. Nedenini de çok merak ediyosan onlara sor benden yada o kodlarla alakası olmayan herhangi birinden çok daha tatmin edici bi cevap alabilirsin. Ayrıca SDN yönetimi de rasgele soruyu en azından 81 e çıkarsada captcha bir işe yarasa sürekli adana çıkıyor.
 
Üst