Casper Via V9

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu inceledim her yönden çok güzel bir telefon hoşuma gitti yalnız pil durumunu merak ediyorum oyun oynamadan yoğun kullanımda ne kadar idare eder gibisinden. Düşünceleriniz nedir genel anlamda telefon için?

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kardeş pili öldüren oyundur. Oyun oynamadan yoğun kullanımdan kastın, internette gezinip sosyal ağlarda çok fazla haşır neşir isen, rahat 1 gün gider. Telefonların %90 ı için bu geçerlidir

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş pili öldüren oyundur. Oyun oynamadan yoğun kullanımdan kastın, internette gezinip sosyal ağlarda çok fazla haşır neşir isen, rahat 1 gün gider. Telefonların %90 ı için bu geçerlidir

Yok oyun oynasam da en fazla yarım saat falan diğer kullanımım tarayıcı ve sosyal medyadır

slmndmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende daha yeni aldim ilk izlenim özellikleri ortalamnin üstünde tasarimi güzel, hafif ve şik bir telefon. şarjini bende merak ediyorum şimdi saat 13:17 şarjim %80 ama fazla kurcalamadim wi-fi açik, ara sira elime aliyorum telefonu oyun oynamiyorum... Bakalim akşam eve gidinceye kadar yetecek mi şarj..

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende daha yeni aldim ilk izlenim özellikleri ortalamnin üstünde tasarimi güzel, hafif ve şik bir telefon. şarjini bende merak ediyorum şimdi saat 13:17 şarjim %80 ama fazla kurcalamadim wi-fi açik, ara sira elime aliyorum telefonu oyun oynamiyorum... Bakalim akşam eve gidinceye kadar yetecek mi şarj..

Merhaba görüşlerinizi alabilir miyim?

slmndmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba görüşlerinizi alabilir miyim?

telefon parasını hakediyor ön ve arka kamera gayet güzel, telefon hızlı, oyunlarda takılma olmuyor oynadığım oyun real racing 3 , wi-fiden internetde dolaşım hızlı sıkıntı yok ama mobilden internete girince idare eder, şarjı güzel çok oynarsan 1 gün yeter fazla kurcalamazsan 2 günü deviriyor, çok ısınma sorunu yok, hafif ve ince tasarım hoşuma gitti görenlerin dikkatini çekiyor, millet zaten samsungdan filan sıkıldı, bu telefon şimdilik işimi görüyor, fazla telefon meraklısı olmadıımdan enaz 2 sene beni götürür ...