iyi akşamlar arkadaşlar. ben yeni iphone 6 aldım alalı 1-2 ay oluyo fakat elimde airpods kulaklık var eski iphone 5s telefonumdan kalma ve arızalı acaba iphone 6 nın garantisinden yararlanarak o kulaklığı değiştirebilir miyim.
apple store'a götür değiştirirler...iyi akşamlar arkadaşlar. ben yeni iphone 6 aldım alalı 1-2 ay oluyo fakat elimde airpods kulaklık var eski iphone 5s telefonumdan kalma ve arızalı acaba iphone 6 nın garantisinden yararlanarak o kulaklığı değiştirebilir miyim.
Ankaradayım genpaya götürmeyi düşünüyorum fakat anlatmak istediğim kulaklık 6 nın değil eski telefonumun 6 nınmış gibi göstericem
acaba çakmasını orjinal kutusuna koyup versek de?
Seri numarası var işleme giriyor o numara ile.acaba çakmasını orjinal kutusuna koyup versek de?
80'e alsak bozulsa değiştirler orjinal earpods'u? güzel bozuğunu bulmak lazım...Seri numarası var işleme giriyor o numara ile.
45 TL ye sıfır satıyordu adam iPhone 6 kutu içeriğinden çıkmış açmamış.80'e alsak bozulsa değiştirler orjinal earpods'u? güzel bozuğunu bulmak lazım...
gort asla aldırtmaz...45 TL ye sıfır satıyordu adam iPhone 6 kutu içeriğinden çıkmış açmamış.
Ben alırdım da bu ay çok açıldım sanırım. Telefonu sıfır almayaydım alırdım bir tane earPods.gort asla aldırtmaz...
bir replika vardı onda seri no vardı ama jack koptu 6 tel vardı...Seri numarası var işleme giriyor o numara ile.
Şimdi Apple de aksesuar garanti dahilinde ama şunu da ekleyeyim. Şimdi aksesuar üzerinde ezik, darbe veya herhangi bir zedelenme varsa garantiye girmiyor. Aksesuarın kozmetiginde zedelenme ve hasar yoksa garanti kapsamına giriyor. Apple müşteri temsilcisi söylemişti.bir replika vardı onda seri no vardı ama jack koptu 6 tel vardı...
o zaman bu çöp:Şimdi Apple de aksesuar garanti dahilinde ama şunu da ekleyeyim. Şimdi aksesuar üzerinde ezik, darbe veya herhangi bir zedelenme varsa garantiye girmiyor. Aksesuarın kozmetiginde zedelenme ve hasar yoksa garanti kapsamına giriyor. Apple müşteri temsilcisi söylemişti.
Aynen çöpo zaman bu çöp:
![]()
![]()
kullanırken hiç toz tutmazdı kenarda bu hale geldi kumandası işime yaramıştı s4 kumandası ve e250'nin kulaklık sürücülerini taktım siyah earpods çakmasına...
![]()
![]()
e250 kulaklığının hava borusu varmış 0,75mm idi 3mm olunca:Aynen çöp