İphone 6 Cam kırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuceer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yuceer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar camı kırdım apple servisi tamir yapmıyo dediler sadece para karşılığı 0 ürün veriyormuş. bu da 1200 civarlarında ve ben bunu veremem. ayrıca parmak okuyucumda sıkıntı var ama servise gönderemiyorum çünkü cam kırık garantiden çıkmış dediler. piyasada 400 liraya orjinal cam takıldığı söylendi. eğer bu orjinal camı taktırırsam servis telefonun açıldığını anlar mı? cam gerçekten orjinal midir? garanti bozulur mu? telefoncular anlamaz diyo güvenmeli miyim? bilginiz varsa cevaplarınız için teşekkürler.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kimsenin lafına güvenme sen yine de git. Eğer yetkili olmayan biri yaparsa apple farkeder ve garantiden çöp olur. Evrt sokakta gördüğün telefoncular bir gram şey bilmez. Neymiş ne değilmiş göster telefonunu

yuceer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
randevu bulamıyorum apple dan 2 haftadır. gece 12 de veriyolar diyolar yok 12 de girdim yine bulamadım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
randevu bulamıyorum apple dan 2 haftadır. gece 12 de veriyolar diyolar yok 12 de girdim yine bulamadım.

00.01-00.05 arası sadece 5 dk açıyorlar randevu sistemini. O 5 dk içinde sürekli f5'e basmanız lazım. Garantiye randevusuz da gitseniz işlem görüyorsunuz zaten.

yuceer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
00.01-00.05 arası sadece 5 dk açıyorlar randevu sistemini. O 5 dk içinde sürekli f5'e basmanız lazım. Garantiye randevusuz da gitseniz işlem görüyorsunuz zaten.

ertesi güne randevu bulabilir miyim peki? bi de kırık cama ne kadar isterler sizin bilginiz var mı?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
ertesi güne randevu bulabilir miyim peki? bi de kırık cama ne kadar isterler sizin bilginiz var mı?

Valla randevu kısmını bilmiyorum tek bildiğim gece 12'den sonra sadece 5 dk.'lığına açılıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sen götür apple store'a 300lira'ya yeniyi al ama onu sıfırla...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
En son 379 TL'ydi. Şuan bilemiyorum ama randevu almadan genius bar dan yardım alamazsın. Randevu alıp öyle gitmen gerek. Lakin kvk genpa veya başarı servisine götürmek için randevuya gerek yok.

yuceer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son 379 TL'ydi. Şuan bilemiyorum ama randevu almadan genius bar dan yardım alamazsın. Randevu alıp öyle gitmen gerek. Lakin kvk genpa veya başarı servisine götürmek için randevuya gerek yok.

peki lazzz kvk genpa vs den yaptırmanın ücreti aynı mı? bir de kaç gün beklerim telefonu kvk genpaya gönderirsem?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
apple store ile uğraş...
sıfırlama bilgilerini sil.

tarik-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
valla benim kız kardeşim g3'ün ön dış camını kırdı ama ekran algılaması devam ediyordu 400 tl'ye benden habersiz yaptırmış 1 ay sonra tekrar düşürdü kadıköy'de hasan paşa tarafında bir telefoncu var orada 250 tl'ye yaptırdık.Şu an sıkıntısız kullanmakta gittiğimiz yere sürekli bir telefon sürekli bir müşteri ve kargo geliyor 25 dakikada hallettiler. garantili servis orasıda

yuceer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla benim kız kardeşim g3'ün ön dış camını kırdı ama ekran algılaması devam ediyordu 400 tl'ye benden habersiz yaptırmış 1 ay sonra tekrar düşürdü kadıköy'de hasan paşa tarafında bir telefoncu var orada 250 tl'ye yaptırdık.Şu an sıkıntısız kullanmakta gittiğimiz yere sürekli bir telefon sürekli bir müşteri ve kargo geliyor 25 dakikada hallettiler. garantili servis orasıda

doğru diyosunda ekranın değiştiğini anlarlar ve garanti bozulursa parmak okuyucu için ayrı bi masraf olucak anlamasalar belki 0 ürün verirler ama bu riski göze alabilir miyim bilmiyorum. apple 'ı kovalayacağım 12 sine kadar eğer randevu alamazsam 13 ünde telefoncuya yaptıracağım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
doğru diyosunda ekranın değiştiğini anlarlar ve garanti bozulursa parmak okuyucu için ayrı bi masraf olucak anlamasalar belki 0 ürün verirler ama bu riski göze alabilir miyim bilmiyorum. apple 'ı kovalayacağım 12 sine kadar eğer randevu alamazsam 13 ünde telefoncuya yaptıracağım.
Telefonun her parçasının ayrı parça numarası var anlamamaları gibi bir seçenek yok ne yazık ki.

tarik-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardeşim o telefonun açıldığını kesinlikle anlayacaklardır.Telefoncu herhalde yok abi kesinlikle anlamaz der.Sende abi vereceğim ama anlarsa bana ekranımın parasını iade edermisin diye bir seçenek sun bak bakalım o zaman ne diyecek

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ilgilenmezseler çirkef insanlar orayı başlarına yıkar...

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
300 veya 400 tl ye sıfır veriyorsalar hemen kabul et bence:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
randevu satan arızalar hala var mı belki ondan randevu alamayan vardır...