Asus x550jk mikrofon sorunu

qartets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçenlerde aldım daha asus x550jk leptop skype felan girdim mikrofonunda hiç bir sıkıntı yok ama ben aynı zamanda steam üzerinden oyun oynuyorum hangi oyuna girdiysem hepsinde mikrofondan cızırtılar geldigini söylediler normalde cızırtı olmayan skype danda cızırtılar geliyor oyun oynarken girince oyunlardan cıktıgım anda cızırtı kesiliyor ve bir türlü çözemedim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim :rolleyes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

++++++++++++++++++++++

CVenturas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu X550JX modeli ile yaşıyorum işletim sisteminiz windows 10 ve Conexant HD Audio driver var dimi hocam?

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
işletim sistemi güncellediyseniz onunla birlikte ses driver'ınızı yüklemeyide unutmayın.

CVenturas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam windows 10 temiz kurulum yaptım cihaza en son Bios yüklü bundan önceki bioslarla da denedim driverların hepsi temiz ve güncel. Asus'un sitesinde zaten windows 10 için driver yok otomatik kurulduğu için. Windows 10 için uygulama ve bios paylaşıyorlar. Hatta Conexant HD Audio'yu kaldırıp denediğimde de(Windows'un kendi driverını denemek için) aynı cızırtıyı aldım. Bazen şans eseri hiç cızırtı kalmıyor ta ki reboot atana kadar. Yaptığım ayarların aynısını yine yapsam da olayı çözemiyorum. Yani sorun yazılımsal ve şans eseri düzeliyor. Fakat tam çözümü bir türlü sağlayamadım.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
linux mint ile dene.
Sahi sen şuan Linux mint mi kullanıyorsun? geçen gün linux yüklü bir bilgisayara windows yükledim oh be dünya varmış dedim.

geçenlerde aldım daha asus x550jk leptop skype felan girdim mikrofonunda hiç bir sıkıntı yok ama ben aynı zamanda steam üzerinden oyun oynuyorum hangi oyuna girdiysem hepsinde mikrofondan cızırtılar geldigini söylediler normalde cızırtı olmayan skype danda cızırtılar geliyor oyun oynarken girince oyunlardan cıktıgım anda cızırtı kesiliyor ve bir türlü çözemedim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim :rolleyes:

++++++++++++++++++++++

Harici mikrofon ile deneme yaparmısın birde

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Sahi sen şuan Linux mint mi kullanıyorsun? geçen gün linux yüklü bir bilgisayara windows yükledim oh be dünya varmış dedim.

Harici mikrofon ile deneme yaparmısın birde

aMZAo3WRT15Uk3xNoS6e7jnBUhntZGNvU7LfBPLo2CVs897VWHCmLmWzDc8mxBmAnTQAfuECbhz_ML963bDAIgsYUlqwqDyhaGB_w4rHMDUZeq7FfB57nZS2ejfyQHEKc00k0f1QczHPC4aUA9-4fBhCWCS-or37vfwKG9pXTMXdlxZAw3qjR3kPGfC5ckQeoGVBb2-uM1wPoyTaKMSO99oqTpTs62fMaFyAV2PsBy4k3oz3ELTVidziMZWuwuAAerzP62vPaVfpmYp3LfNc_RPMw_-NV6bmu4FuwzRT6LOe7p_I7KcowEK6laT3R1y7Oeq5YL6SNWR-YC1bxB7B3mWZYiemuE1vyHCK4_bQyqJXi8hCEN-f2Cqt0eZ073RKHtIrOsy1U91cOK_lcErfaaE2UZcfMqGNmkm5uttF7DrGRtpMZWAoGsJHcH778Vxkweuqskv2nn4BESjZncBDhSaYft7RT-jhzW5GF3JBfcLlAVyI7uHzX0S2Si8-7ZgiXOtR1GBrSgMhWu0l9-a8qH7aR3z_Iezm3yQKamWThwg=w1119-h629-no

linux mint 17.1 kullanıyorum hatta line-in ile gt-s5360'ın sesini ona giriyorum korn take a look in the mirror dinliyorum...