İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı

didemkara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lys'i verdim, az çok istediğim bölüm de oldu. Şimdi COPE(proficiency) a hazırlanıyorum. Hani ingilizcem fena sayılmaz ama listening, writing grammar odur budur derken bir de bu sınav hakkında duyduğum ve okuduğum şeylerden sonra ve sınava bu kadar kalmışken yardım almamın en doğrusu olduğunu düşünüüyorum. bu sınavı geçmiş ya da hazırlanan arkadaşlar siz nasıl hazırlandınız veya hazırlanıyorsunuz?

hüseyinkahraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçen yıl bende seninle aynı durumdaydım. kendi çalışmalarım sınav için yeterli seviyeye gelmeme yetmedi bir türlü. ben de ufaktan bir araştırma yaptım ve sonunda Kam's Training ile tanıştım. kendisi kanadalı bir dil eğitmeni. hiçbir yerde görmediğim duymadığım bir programı var. birebir veya küçük gruplarla ders alıyorsun. ders saatleri falan sana göre belirleniyor. ve dediğim gibi yabancı olması büyük bir avantaj. şu linkten bir bak daha derslere başlamadan farkını görüceksin.
Kam's Training Eğitim ve İş Danışmanlığı - Kam's Training

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçen yıl bende seninle aynı durumdaydım. kendi çalışmalarım sınav için yeterli seviyeye gelmeme yetmedi bir türlü. ben de ufaktan bir araştırma yaptım ve sonunda Kam's Training ile tanıştım. kendisi kanadalı bir dil eğitmeni. hiçbir yerde görmediğim duymadığım bir programı var. birebir veya küçük gruplarla ders alıyorsun. ders saatleri falan sana göre belirleniyor. ve dediğim gibi yabancı olması büyük bir avantaj. şu linkten bir bak daha derslere başlamadan farkını görüceksin.
Kam's Training Eğitim ve İş Danışmanlığı - Kam's Training

bana reklam kokan hareket gibi geldi, birde tek mesajı bunun için mi atmış sadece :)
benim diyeceğim şu, eğer ingilizcen iyi değilse hazırlığı oku, ben okudum ve gayet güzeldi, ingilizcem iyi derecede arttı, tabi bu senin gideceğin üniversitenin vereceği ingilizce eğitimine görede değişir. prof sınavı oldukça zor bir sınavdır(en azından benim okulumda), prof için özel kurslar mevcut onlara gidebillirsin fakat zaman kalmadı okullar yakında açılacak ve ondan öncede sınavları var zaten, sen biraz geç kalmışsın, okulu kazanır kazanmaz bir prof eğitim kursuna yazılmalıydın. bana kalırsa hazırlığı oku, gayet eğlencelidir.