Sapphire R7 240

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sapphire R7 240 GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Toplayacağım bilgisayarda bu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum biraz fiyatından dolayı. Sizce nasıldır ?

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Toplayacağım bilgisayarda bu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum biraz fiyatından dolayı. Sizce nasıldır ?
kardeşim bak sen toplican sistemin net bütçesini verirsen daha iyi bir sistem ve ekran kartı seçebilirim.ve net bütçe verirsen daha iyi bir ekran kartı bulabilirim.

e_emin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
200 lira civarı en iyi kart olmakla birlikte çok da iyi değil; birçok oyunu sadece düşük veya orta ayarlarda oynayabilirsin. Bütün sistemin parçalarını ve toplam bütçeni belirtebilirsen daha iyi bir sistem ve ekran kartı önerebilirim.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
200 lira civarı en iyi kart olmakla birlikte çok da iyi değil; birçok oyunu sadece düşük veya orta ayarlarda oynayabilirsin. Bütün sistemin parçalarını ve toplam bütçeni belirtebilirsen daha iyi bir sistem ve ekran kartı önerebilirim.
ben önerecektim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanırsam ekrna kartı bütçen 300 tl :D eğer 27 tl daha katarsan o fiyatlar arasındaki en iyi ekran kartı budur bunu al :D http://www.hepsiburada.com/sapphire...pci-e-3-0-ekran-karti-11211-09-20g-p-BD304924 bu ekran kartı senin söylediğin ekran kartındanda iyidir.

hakanhafif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Topladım Buyur.Bundan İyiside yoktur.
https://hizliresim.com/qlN3aW

1.Olarak zalman kasa seçtim hem görünüşü iyi hemde kaliteli kaliteliden kastığım ayrı bir sıcaklık göstergesi almana gerek yok kasanın üzerinde gösterecektir sıcaklık derecesini.
2.Olarak 8 GB Tek modül ram seçtim diyer skotuda kullanırsın diye.
3.Olarak 1TB HDD Seçtim İstediğin Kadar Şey Yükle zor doldurursun :D
4.Olarak Güç kaynağı neden zalman dersen eski pcmde kullanıyordum çok kaliteli ve kullanışlıdır.
5.Olarak Neden intel pentium g3258 seçtin dersen ilk olarak amd fx 8300 8 çekirdek bir işlemci seçmiştim ama çok pahalı idi ve herkese önerdiğim işlemci olan intel pentium g3258 koydum neden dersen internetten baktığım ve doğrulayıp kanıtladığım bir bilgi olan amd fx 8300 pentium g3258 den kötü bir işlemci nasıl imkansız vb.. şeyler söylesende şöyle açıklığa kavuşturayım anakartın ne kadar iyi ise ve soğutma sisteminde ne kadar iyi ise o kadar overclock yapabilrsin bu da işlemciyi daha iyi yapıyor unutmayalımki pentiumun 20ş.yılı şerefine çarpan kilidi açık çıkmıştı o yüzden sorun olmaz oc de ama soğutma ve anakart desteklemeli ve son gelen bios ayarlarını yaparsan i5 kalitesinde hatta i5 geçecek kalitede bir işlemci yaparsın evet bu yüzden bu işlemci :)
6.Olarak Zaten Görünüşü Gibi Performansıda Bi Harika Başka diyecek birşey yok :D
7.Olarak yani son ve en mükemmel parça olan ekran kartı neden bu mu ? sonuna kadar oku :D ilk olarak başta gtx 950 koyacaktım ama gtx 760 daha iyidi sonra gtx 760 koyacaktım gtx 960 daha iyidi :D sonra gtx 960 koyacaktım efsane olan kart msi r9 380 daha daha iyi idi :D şimdi ben olsam gtx 960 koyardım ama sitede arkadaşlar sağolsun r9 380 nin daha iyi olduğunu söylediler ve internette kanıtları vardı.Ben şahsen bu msi r9 380 i seçtim çünkü çok güçlü bir karttır eğer 100 tl daha katarsan benim alacağım ve seninde almanı önerdiğim sapphire r9 380 nitro 4gb alabilirsin.

Evet başka diyeceğim birşey yok bu kadar şey yazdım ve zaman ayırdım artık bi beğeni ve bu pc yi alırsın :D İnan Bana bundan iyisi olmaz olsada işlemci değiştirilir ama 200-500 tl arası işlemciler arasındaki en iyi işlemci bu işlemci yani g3258 iyi oyunlar sana evlat :D inan bana verdiğin paranın her kuruşuna değecek hatta artacakta :D ama senin yerinde olsam bu sistemi 3-4 ay sonra yani 2016 da almanı öneririm hem dolar düşer hem dahada ucuzlar :D ama şimdi al ve oyunların keyfine bakk.