İphone 6 ön kamera

CrowLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone 6da önce kamerada resim cektigim zaman ayna gibi sag taraf sola sol taraf sağda oluyor sacma bi resim ortaya cıkıyor ayarlara falan bakındım göremedim nasıl düzelte bilirim kamera falan bozuk derseniz değil retrica ile ön kamera ile resım cektiğimde normal bir şekilde cekiyor sadece kendı yazılımında bulunan kamerada cekınce oluyor.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aynanın karşısına geç, telefonu aynaya çevir öyle çek?

CrowLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman tüm resimlerini Retrica'dan çek?
Çok komiksiniz. o kadar güzel bi öneri ki anlatamam. ciddi mesaj atmayan yazmaz ise sevinirm belki benim gibi birileride bakarken cevabını bulmuş olur gereksiz mesajlar yazarak konunun dışına cıkmıyalım

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ayarlardan save as prewiew özelliğini off yap.
Böyle bir şey bulamazsan yapacak pek bir şey yok. Telefonu sıfırlayabilirsin ya da yapmadıysan yazılım güncellemesini yapabilirsin. Çünkü bu olay iphone telefonlarda ara ara oluyor sonra geçiyor. Genelde yeni sürümlerde kayboluyor ve ya insanlar yeni sürümde bu sorunla karşılaşıyor. 8.1 de baya kişiye oldu bu. Hiç olmadı jb ile çözülebilir.

Reaksiyon puanı
16,128
Böyle bir şey bulamazsan yapacak pek bir şey yok. Telefonu sıfırlayabilirsin ya da yapmadıysan yazılım güncellemesini yapabilirsin. Çünkü bu olay iphone telefonlarda ara ara oluyor sonra geçiyor. Genelde yeni sürümlerde kayboluyor ve ya insanlar yeni sürümde bu sorunla karşılaşıyor. 8.1 de baya kişiye oldu bu. Hiç olmadı jb ile çözülebilir.
onu tasarlayan apple mühendisi kör olmuş ...

CrowLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle bı ayar göremedım ios 8.1 diye bisey kalmadı ki 8.4.1 ve bu yoktu sanırım bı kac haftadır var ilginc bi durum ve sinir bozucu bi durum

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
öyle bı ayar göremedım ios 8.1 diye bisey kalmadı ki 8.4.1 ve bu yoktu sanırım bı kac haftadır var ilginc bi durum ve sinir bozucu bi durum

8.1 i örnek verdim. Yani her sürümde farklı telefonlarda bu tür şeyler oluyor bundan bahsediyorum. Sabırlı olmak lazım azıcık.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Size kotu bir haberim var ki malesef 3 betadir kamera ters cekiyor :)

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben onu kullandığım tüm telefonlarda yaşadım. Bildiğime göre biz çekerken ters görüyoruz. Fakat kendimizi ona göre ayarlıyoruz. Sonra onu normale getirmek için çeviriyor. Şimdi ben de yanlış mı biliyorum diye tereddüt ettim. Ayrıca Paint'le bile düzeltebiliyoruz. Tabi yanlış anlamış ta olabilirim...

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Iosda da varmi bilmiyorum ama android de kameranin ayarlari sifirlana biliyo eger varsa onu yap

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bize gelişi böyle yapacak bir şey yok

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende Moonlight uygulamasını kullanıyorum.