Windows 8 ekran kartı hatası

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ATI Radeon HD 4300/4500 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Ekran kartında 64 Bit ve Windows 8 bir bilgisayarım var bazı oyunları açarken sorun yaşıyorum GL Drivers Error filan diyor bu sorunu araştırdım ve sanırım ekran kartım windows 8i desteklemiyor uygun bir sürücü de bulamıyorum ne yapmalıyım yardım edermisiniz lütfen. :(

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ekran kartının driverının son sürümününü indir kur

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiçbir yerde bulamadım güncel driveri

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar ATI Radeon HD 4300/4500 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Ekran kartında 64 Bit ve Windows 8 bir bilgisayarım var bazı oyunları açarken sorun yaşıyorum GL Drivers Error filan diyor bu sorunu araştırdım ve sanırım ekran kartım windows 8i desteklemiyor uygun bir sürücü de bulamıyorum ne yapmalıyım yardım edermisiniz lütfen. :(
Driver kurmamışsın laptopun markasının sitesine girip modelini girip destek bölümünden driverleri indirebilirsin eğer laptop aldığında içinde cd falan geldiyse oda driver cd sidir ordanda kurabilirsin.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Atinin 4xxx serisinin windows 8 desteği mevcut. Yazdığına göre zaten ekran kartını kurmamışsın. Windows kendisi tanımış. İşletim sistemin x86 mı x64 mı onu söylersen linki atayım buradan. Birde sistemin laptop mu masaüstü mü?

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Atinin 4xxx serisinin windows 8 desteği mevcut. Yazdığına göre zaten ekran kartını kurmamışsın. Windows kendisi tanımış. İşletim sistemin x86 mı x64 mı onu söylersen linki atayım buradan. Birde sistemin laptop mu masaüstü mü?

Sitemim masaüstü ve x64 link atarsanız çok sevinirim teşekkürler

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sitemim masaüstü ve x64 link atarsanız çok sevinirim teşekkürler

Link: Download Drivers

1- Açılan sayfanın "Manually Select Your Driver" kısmına geliyoruz.
2- Step 1: Select the type of system that you have: kısmından "Desktop Graphics" i seçiyoruz.
3- Step 2: Select the product family your product belongs to: kısmından "Radeon HD Series" i seçiyoruz.
4- Step 3: Select your product: kısmından "Radeon HD 4xxx Series PCIe" i seçiyoruz.
5- Step 4: Select the supported operating system that you have: kısmından "Windows 8 - 64 Bit" i seçiyoruz.
6- ve ardından Step 5: kısmında ki "DISPLAY RESULTS" a tıklıyoruz.
7- Açılan sayfa da Latest Beta Driver yazısının hizasındaki "DOWNLOAD" a basıp indiriyoruz. İnen dosyayı açıp kuruyoruz.

Kolay gelsin.

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Link: Download Drivers

1- Açılan sayfanın "Manually Select Your Driver" kısmına geliyoruz.
2- Step 1: Select the type of system that you have: kısmından "Desktop Graphics" i seçiyoruz.
3- Step 2: Select the product family your product belongs to: kısmından "Radeon HD Series" i seçiyoruz.
4- Step 3: Select your product: kısmından "Radeon HD 4xxx Series PCIe" i seçiyoruz.
5- Step 4: Select the supported operating system that you have: kısmından "Windows 8 - 64 Bit" i seçiyoruz.
6- ve ardından Step 5: kısmında ki "DISPLAY RESULTS" a tıklıyoruz.
7- Açılan sayfa da Latest Beta Driver yazısının hizasındaki "DOWNLOAD" a basıp indiriyoruz. İnen dosyayı açıp kuruyoruz.

Kolay gelsin.

Dostum yardımcı olduğun için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum fakat aynı sorunları hala alıyorum bir şey değişmedi :(

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dostum yardımcı olduğun için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum fakat aynı sorunları hala alıyorum bir şey değişmedi :(

Bende AMD Radeon HD 4650 kullanıyorum eski laptopumda ve Windows 10-64 bit kurulu. Verdiği hatanın ekran resmini çekip atma şansın var mı?

Printsceen + paint > hizliresim.com > upload > linki buraya at.

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende AMD Radeon HD 4650 kullanıyorum eski laptopumda ve Windows 10-64 bit kurulu. Verdiği hatanın ekran resmini çekip atma şansın var mı?

Printsceen + paint > hizliresim.com > upload > linki buraya at.

Dostum verdiğin yükleme linkinde hiçbir sorun çıkmadı fakat bazı oyunları filan hala açamıyorum Cs, Minecraft gibi oyunlar. Hala açamıyorum GL drivers error diyor oyundaki hatanın mı resmini çekip atayım ?

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bu Minecraft'dan bir hata

Bu da Growtopia adlı bir oyundan hata. Daha bir çok oyun hata veriyor fakat sadece ikisini çektim.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam 9. ve 10. adımda ne yapacağımı anlayamadım. İngilizcem biraz zayıf :) @EnverYigit

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=69705]EnverYigit[/MENTION] evet.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
8. adımda Disketi var a tıklayacaksın
9. adımda açılan pencerede gözat var ona tıklayacaksın
10. Açılan pencereden soldaki bilgisayarıma tıkladıktan sonra C:\AMD\Support\12-4_vista_win7_64_dd_ccc\Packages\Drivers\Display\W76A_INF klasörünü bulacaksın. orada dediği dosyayı seçeceksin
11. ileri diyeceksin

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=69705]EnverYigit[/MENTION] sorunum düzeldi çok teşekkür ederim. :)