• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İp değiştiriyorum yinede girmiyor ?

diehunter21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi şöyle ki chatrad adlı bir site var bu siteye girmem lazım omegle falan gelmesin aklınıza erotik bi site değil :D
kendi ip ile gire biliyorum ama ip değiştirince siteye girmiyor kendi ip ile girmek istemiyorum bir çok programı denedim ama her seferinde siteye girerken site ünlem işareti veriyor rica ediyorum bir kişi şunun sebebini söyelsin sitesindede değilim 3 gündür çözemediğim o sebep nedir ? Yani niye yurtdışından iplerle bağlanılmıyorda kendi ip ile bağlanılıyor daha öncesinde bağlanılıyordu ama şimdi bağlanamadım 3 gündür deniyorum olmuyor rica ediyorum bir sebep diyin

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ücretsiz programlardan kullanıyorsan, bu çeşit yabancı siteler onların verdiği adresleri önceden bloklamış olabiliyor. Çözüm olarak ücretli bir şeyler kullanarak IP değiştirmeyi deneyebilirsin ama garantisini veremem :)

diehunter21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretsiz programlardan kullanıyorsan, bu çeşit yabancı siteler onların verdiği adresleri önceden bloklamış olabiliyor. Çözüm olarak ücretli bir şeyler kullanarak IP değiştirmeyi deneyebilirsin ama garantisini veremem :)

ya şimdi bu site diğerleri gibi dğeil erotizim olunca banlıyo yabancı dil geleliiştirmek içnide bire bir.
Ancak sıknıtı şurada banlamıyo daha önce banlanmış bir ip ile denedim banlanma sebebini falan veriyo yanlız buradaki durumda değişik hatta proxy sitelerini dahi denedim çünkü siteye girerken site de sanki flasplayer yokmuş gibi ünlem veriyor hatta resim atayım bak

http://i.hizliresim.com/poWZzm.png

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bir ihtimal de IP değiştirdiğiniz programlar, kötü amaçlı siteleri (ya da alan adlarını diyelim) engelliyorum diye problem çıkartabiliyor. Kullandığınız programlarda böyle özellikler varsa iptal etmeyi deneyin.

diehunter21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir ihtimal de IP değiştirdiğiniz programlar, kötü amaçlı siteleri (ya da alan adlarını diyelim) engelliyorum diye problem çıkartabiliyor. Kullandığınız programlarda böyle özellikler varsa iptal etmeyi deneyin.

10 TANE PROGRAM + PROX SİTELERİ DENEDİM yok yani hiç bir şekilde yurtdışından bağlanamıyorum ama benim yabancı gibi girmem gerek türk olnuca sapık sanıp takmıyorlar :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Anonymox, Zenmate hatta Firefox'da konumunu değiştirmeni sağlayan (IP değil, sahte konum bilgisi veriyor) eklentiler var. Onlara da bak. Ne desem bilemedim şu an :D

diehunter21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anonymox, Zenmate hatta Firefox'da konumunu değiştirmeni sağlayan (IP değil, sahte konum bilgisi veriyor) eklentiler var. Onlara da bak. Ne desem bilemedim şu an :D
denedim ama hala aynı ya senden rica etsem ip ni değiştirip siteye girmeyi denermisin belki geneldedir problem

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Flash kullanmıyorum o yüzden deneyemem :mrgreen: