XBOX 360 Alayım mı?

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar en son konumda bilgisayar toplama idi ve yardımlarınız sayesinde canavar gibi bir sistem topladım 5 güne geliyor sağol.Şimdi asıl konumuza geçecek olursak elim 600 tl var xbox 360 baktığım kadarıyla 500 tl idi şimdi ben ps 3 almakla yola çıktım ve diyer konulara baktığım kadarıyla çoğunuz xbox 360 öneriyorsunuz ve bende artık bir xbox 360 fanı oldum şimdi soracağım sorular şunlardır arkadaşlar

1.Xbox 360 eğer online paralıysa bizim evdeki internet bir işe yaramıyor mu ?
2.Xbox 360 alırsam korsan oyun nasıl oynarım ?
3.Arkadaşlarla beraber oyun oynamak için illa xbox live paralımı kaydolmalıyım ?
4.Bazı sitelerden gördüğüm kadarıyla xbox da online oyun oynamak paralıymış ? neden ps3 de deyil ama .(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
XBOX 360 alırsan yeni çıkacak oyunları oynayamazsın.
+
Yüzsüz bir şekilde burada nasıl korsan oyun oynarım diye sormak.. Şunu unutmaki, senin o korsan oynadığın oyunlarda yüzlerce insanın emeği var. Sen korsan olarak oynarken yüzlerce insanın emeğini hiçe sayıyorsun.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
XBOX 360 alırsan yeni çıkacak oyunları oynayamazsın.
+
Yüzsüz bir şekilde burada nasıl korsan oyun oynarım diye sormak.. Şunu unutmaki, senin o korsan oynadığın oyunlarda yüzlerce insanın emeği var. Sen korsan olarak oynarken yüzlerce insanın emeğini hiçe sayıyorsun.
yiğit bey yada abi artık kaç yaşındaysan şimdi korsan oyuna bende karşıyım ama burdan kastığım korsan online oynanmayan oyunlardır.Ve bütçemin yetmediği oynlar vardır o yüzden yoksa steamda bir sürü orjinal oyunum var her zaman korsana bene karşıyımdır merak etme içine kurtlar düşmesin dostum zaten korsan oynamanın bir çeşit günah olduğunuda biliyorum tekrar söylüyorum ben korsan oyundan kastığım online sektörü olmayan ve pahalı olan oyunlara yani bütçemin yetmediği oyunları bahsediyorum zaten merak etme xbox live boşuna deyil.Uyarın için sağol eğer sen bu yorumu yapmasaydın herkes benden şüphe ederdi dostum.Sağol :) yani ps3 mü xbox 360 sevgili dostum.. he birde bu konuya bakarsan korsandan kastığımı daha iyi anlarsın sevgili dostum http://forum.shiftdelete.net/konsol/161385-playstation-mi-xbox-mi-1.html

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yiğit bey yada abi artık kaç yaşındaysan şimdi korsan oyuna bende karşıyım ama burdan kastığım korsan online oynanmayan oyunlardır.Ve bütçemin yetmediği oynlar vardır o yüzden yoksa steamda bir sürü orjinal oyunum var her zaman korsana bene karşıyımdır merak etme içine kurtlar düşmesin dostum zaten korsan oynamanın bir çeşit günah olduğunuda biliyorum tekrar söylüyorum ben korsan oyundan kastığım online sektörü olmayan ve pahalı olan oyunlara yani bütçemin yetmediği oyunları bahsediyorum zaten merak etme xbox live boşuna deyil.Uyarın için sağol eğer sen bu yorumu yapmasaydın herkes benden şüphe ederdi dostum.Sağol :) yani ps3 mü xbox 360 sevgili dostum.. he birde bu konuya bakarsan korsandan kastığımı daha iyi anlarsın sevgili dostum http://forum.shiftdelete.net/konsol/161385-playstation-mi-xbox-mi-1.html
Neyse, PlayStation mu, XBOX mı konusuna gelecek olduğumuzda, konsollar benim ilgi alanımın dışına çıkıyor. Ama, şöyle bir şey diyebilirim:
Eğer yalnızca oyun oynayacağım diyorsan PlayStation. Ama yok, ben hem oyun oynayacağım hemde internet ortamına akacağım dersen XBOX. Tekrar söylüyorum, konsollarla pek ilgim yok ben sadece bir yerde duyduğum şeyi aktardım.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Neyse, PlayStation mu, XBOX mı konusuna gelecek olduğumuzda, konsollar benim ilgi alanımın dışına çıkıyor. Ama, şöyle bir şey diyebilirim:
Eğer yalnızca oyun oynayacağım diyorsan PlayStation. Ama yok, ben hem oyun oynayacağım hemde internet ortamına akacağım dersen XBOX. Tekrar söylüyorum, konsollarla pek ilgim yok ben sadece bir yerde duyduğum şeyi aktardım.
pekiya xbox da internet ortamı paralımı ? eğer bununlada ilgili bi duyduğun şey varsa aktarırsan sevinirim.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yardım edin şimdi ps3 mü alayım xbox 360 mı ? yardımlarınızı bekliyorum ve nden onu alayım. xbox 360 live dan aldığımız oyunları gold üyelik bittiğinde tekrar oynayabiliyormuyuz ? ve 2 side kırlıyormu ?

BartuBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence alma ps3 al bütcen yüksekse ps4 alabilirsin xbox türk oyuncu yok tek sıkıntısı o