Digiturk Play HD Görüntüsü

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
derbi maçta umduğum gibi bir sorunla karşılaşmadım. 1-2 saniyelik bir kaç kesinti dışında hiç bir sorun çıkmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yayın 2 çok daha güzel şuan infinite 1200k dan, hele bağlantınız stabilse hd hd :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yayın 2 çok daha güzel şuan infinite 1200k dan, hele bağlantınız stabilse hd hd :)

bende yayın 2 biraz tuhaf görüntü veriyor. genelde çok kaliteli ama hareketli kısımlar bulanıklaşıyor. ingiltere ligi de aynı yayın biçiminden veriliyor ama onlarda böyle bir sorun olmuyor. anlamadım gitti.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben fb-gs basket maçında bile sürekli takılma yaşadım. sanki illegal sitelerde maç izliyor gibiydim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
çok şükür bende takılma diye bir sorun yok. gs-fb derbisinde bile canavar gibiydi. ama işte bu ufak sorun var.

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnfinitede eski yayın kaltesi yok kesinlikle özellikle sahanın yeşili çok bulanık gözüküyor bende

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
acaba biri fb maçları için yayının kodunu verebilir mi özelden bana ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
digiturk play kullanıcısıyım ve digiturkplay almayı düşünenlere kesinlikle almamaları konusunda tavsiye ediyorum.

yatalya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beşiktaş maçını kiralamak isteyen var mı ??

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sene başındaki yayın kalitesiyle şimdiki arasında fark var yayın gitgide kötüleşti? sanki hissettirmeden düşürdüler kaliteyi? arkadaşlar sizdede öylemi?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sene başındaki yayın kalitesiyle şimdiki arasında fark var yayın gitgide kötüleşti? sanki hissettirmeden düşürdüler kaliteyi? arkadaşlar sizdede öylemi?

Kullanıcı sayısı hergün artıyor, hali ile kalite düşüyor.
Altyapıyı daha da sağlamlaştırmaları lazım.

Türkiye liginde durum nasıl bilmiyorum ama Premier lig maçlarındaki kaliteler düştü.
Yoğun izleyicisi olacak Manu-Liverpooll maçının kalitesi düşük, Çok kişinin izlemeyeceği Everton-Southampton maçı cam gibiydi geçen.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
aynen öyle. Mobil de dahi kalitenin düştüğü hissediyor

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
o zaman şu anda burayı takip eden digitürkplay yetkilileri varsa saygılarımızı iletelim... :)

taşcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba.
tabletimi tv ye hdmi ile bağladım. hem ses hemde görüntüyü tv ye aktardım. tabletten normalde digitürk playi izliyorum, ama tv ye aktardığımda ses var görüntü yok. ve şöyle bir yazı çıkıyor. '' digitürk play içerikleri başka bir ekranda açılamaz'' uyarısı veriyor. bu ne demek? ne yapmalıyım. tabletimin markası ıpad 3
yardımlarınızı bekliyorum

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
acayip bozdu digiturkplay, donmalar başladı, ekran görüntüsü yerlerde...

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Geçen sene süper finali ne kadar kaliteli izlemiştik şimdi kalite yerlerde neredeyse? Halbuki net hızı sabit 20mb :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiyedeki hizmet anlayışı çok para az hizmet olunca böyle oluyo

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
digiturk her yerde diye bir kampanya yapmış digiturk alan herkese digiturkplay bedeva veriyor tablet pc ve cepten her yerden digi izleye biliyorsunuz digiturkplay kullanan varmı düzeldimi kullanan varsa bilgi vere bilirmı

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Salon 3 e nereden bakıyoruz digitürkplay den acaba bulamadım?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
maç yayınını oradan veriyoruz diyorlar listede yok arkadaş ya. elazığ maçı salon 3 diyordu çünkü. aynı anda bir sürü maç vardı diye

O sadece tv için geçerli. Play'e girdiğiniz zaman maç isimlerinden giriyorsunuz

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hd görüntüsü mükemmel bağlıyorum televizyona on numara maç keyfini yaşıyorum arkadaşım hd olmayan paketini aldı görüntü kalitesini biraz düşürmüşler sanırım ama izlerken görüntü zamanla topluyo onunda her türlü gideri var paketleri incelemek istersen
http://www.digiturkburada.com/digiturk_play_tv.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bencede digitürk play görüntü kalitesini geçen seneye göre baya düşürmüş bu nasıl satış politakasıdır anlamadım...ama tavsiye etmiyorum görüntü kötü...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
bencede digitürk play görüntü kalitesini geçen seneye göre baya düşürmüş bu nasıl satış politakasıdır anlamadım...ama tavsiye etmiyorum görüntü kötü...

Bu sene yeni bir şey çıkardılar. 259 TL olan standart kalite 399 TL olan ise hd versiyon olarak sunuluyor.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icer...-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-2013--2014

11 Ağustos'a kadar alanlar den yüksek kalite izleyecekler ama ondan sonrakiler standart kalite ve yüksek kalite diye ayırıyorlar.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bu sene için ben de full paket almayı düşünüyorum. Kampanyalı fiyat uygun gözüküyor.
Hazır İspanya ligini de almışlarken, bu vesile ile İngiltere ligi , Euroleague, Beko Basketbol ligi ve Türkiye ligi hepsi dahil alıp izleyeyim diyorum, ama görüntü kalitesi ve donmaları ile ilgili çok şikayet okuyorum, kafam karışık.